Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhoom Machale Dhoom

Nem ájultam el tőle, de mégis olyan, mintha már 20 év óta ez lenne a csengőhangom #whattheheck. Mitöbb szeretném, hogy még legalább ugyanennyi ideig maradjon is ez továbbra. Macha macha macha macha és még egy adag macha. 

Mert lehet visszasírni Hrithiket, hogy az milyen jól koreografált bw színészeket megszégyenítő táncolt bűvészmutatvány volt tőle, ott a második részben, ilyen dalcímszó alatt, viszont netto faszság is lenne, hiszen Katrina legalább annyira teszi-veszi magát (miközbe halkan teszem hozzá, hogy azért azt nem vili, mit kellett ezen hat héten át tanulni meg gyakorolni úgy igazán) és még jól is csinálja, amit csinál.

Ergó táncol. Úgy, ahogy ezt, így, nem biztos sokan lehozták volna. Hisz egy Priyanka jézusúristen mit csinált volna vele például, csak hogy ne is gondoljunk bele. Ez így volt kerek és lett szép végül Vele, mert Aamir vagy Abhishek mégse állhatott be mögé tooht twistelni, rázni, hülyén is vette volna ki magát. Meg senki sem számított rá, hogy majd ez megtörténhet.

Katrina pedig ehhez ért nagyon. Lefogadom, hogy színészként megint hozza, meg előveszi magát, ahogy szokta, fullba nyomja a modorosságot. De hát nem azért szeretjük, hanem e miatt, amit itt is látunk.

És oké, az a helyzet, őszinteségi roham szia, hogy hiányzott is már na. Régen láttuk már, ahogy letáncol mindenkit a parkettről. Mert most is ez van, csak mellé szemorgazmus is párosul. Hiszen nem tudom észrevettétek e, vagy csak nekem tűnt fel, de Katrina talán még soha se de nem volt ilyen gyönyörű, mint ebben a Dhoom 3 dalban. Lehet a szerelem teszi vele, lehet én vakulok, de valahogy lehet kapisgálni miért tartják India legszebb nőjének sokan.

Mindamellett, hogy szép és jó amit csinál, nem az igazi ez a Dhoom Machale. Ő kihozza belőle a maximumot, de ebbe bizony több és innovatívabb, kreatívabb koreo is elfért volna. Pláne úgy, hogy tudták kivel kell ezt prezentálni. De ez nem is Kat sara, az ötletgazdák azok, akik ezt elötletelték, akik okosan elszámolták magukat valahol útközben. Legközelebb ügyesebben, ha lehet azért.

Ami igaz Pritamra is. Vele együtt úszik el a hajó, meg egyelőre a klasszikus, örökzöld, epikus jelzők forgataga, ami megilletné a dúmácsálét a harmadik részben, részre is címzene-ügyileg.

Viszont, jön a csavar a végére, mert a dejavu, a múlt, és azért a dalbetét jósága együtt mégis azt mondatja velem, hogy a végeredmény összeségében eléggé faszányos lett. Látjuk a hibákat, a hibáit, de tudjátok, ha moziban nézném, akkor előjönne belőlem az indiai néző énem, és ugrálhatnékom támadna, wannabe mohit chauhanként plébelni kezdenék rá, enyém lenne ott és akkor a világ meg nem lenne holnap. Megszerettem szeretni, persze első blikkre azért megvett magának. Jó kezdés!      

0 Tovább

Na mi lesz holnap?

Csütörtök. Az. Is.

Mert ami ennél életbevágóbb, hogy bw idei utolsó nagy dobása a Dhoom folytatás mellé megérkezik végre valahára az első dalbetétfecni. Ehhez van most itt nekünk felvezető-poszterünk is, így mindjárt le eshet, hogy ez bizony a jól ismert Dhoom Machale Dhoom lesz először.

A zenefelelős meg Pritam, aki legutóbb a Race témáját dolgozta át, fel, kétezertizenháromosította, elég királyul. Szóval meglássuk.

Nem tudom, talán már nem is érdemes lefeküdni, hiszen a hírek szerint Katrina nem hat napot készült rá erre, hanem HAT HETET, ami úgy durva, hogy ő még alapból tud is táncolni, nagyon.

Jaaaj. Epikusat várok, tegyétek ki az ablakba, hozzátok már. 

0 Tovább

DHOOM with ME

Belőlem már igen, de az év végén jól okosan ügyesen mindenkiből bohocót csinál majd a Dhoom 3, Aamir Khannal az élen. Itt a várva várt trailer, a várva várt folytatáshoz. Dumácsálé fiúk-lányok. Van ebben kakaó és a tartalom se marad otthon úgy néz ki.

Pedig az előzetes nem az év előzetese. Kicsit hosszú, kicsit darabos, túlenergizált (a film messze nem lesz ilyen), ergó hazudik, a színészek közül talán Aamir adja leginkább az igazságot, tőle is várjuk a nagy dobást. Viszont többiek jól néznek ki, és ennyi.

Arról nem is beszélve, hogy a fél internet lenowyouseemezte már, és mondja, hog ez megint copy, bw semmire, másra se jó, csak erre. Pedig ez akkora hülyeség, mint a vak komondor esete a korláttal, ami meg se történt. Szóval ezen kár flesselni, nyilván bw se ártatlan bárány, de most azért mégis felfújták a lufit direkt, ilyen nagy filmről lévén szó. Whatevs.

Inkább arról beszéljünk, hogy Aamir joker, clown, artista, bűvészművész szerepe mennyire új, és kiszámíthatlan volt, lett. Mert na senki se számított még hasonlóra se! De így a trailert látva, valamennyire mégis érthető Aamir döntése, hogy végül igent mondott rá. Hiszen van benne valami olyan, amit még ő se csinált, és bwban se túlzottan gyakori elem, snitt. Ez megfűzhette, és akkor a sztorit még nem is ismerjük részleteiben. Arra szokott ő csak igazán harapni. Szóval ez ad reményt, hogy ott se fogy el majd a sequel. Tud váratlant, meglepőt húzni. Bár egy ilyen felvezetés után erre biztosan sor fog kerülni.

Ahogy arra is, hogy ennek vagy annak ellenére, tudatában is, sokan lesznek rá kíváncsiak majd karácsony előtt. Masalaszerűség, Khannal, még sztárokkal, folytatással, (remélhetőleg) látványos dalbetétekkel, és fülzsírtépő pritamos filmzenékkel (1 címzene, 1 romantikus, 1 partyszám ...), nem is kell ennél több. tátátátátátátátá. 

Jegyet vegyenek reggel, délre, estére. Must-see. 

0 Tovább

Sahir: The clown thief

Tudjátok, hogy a Dhoom folytatás Aamiral az élen az nekem az non plus ultra, de ezek a lángok a poszteren akkor is égők. Eléggé. Az ember szemét bántja sajnos, még szerencse, hogy az előzetes ennél csak jobbat ígér. Legközelebb már azzal jövünk, dhoom with me.

0 Tovább

Dhoom:3 poszter

Amennyire nem bírom a hirtelen jött hideget, esőt mindent, annál jobban várom a karácsonyt most már. Amúgy is best ünnep, de a Dhoom folytatás Aamirral az élen olyan szintre emeli, ahol a fadiszítés, a csillagszorozás smafunak tűnhet. Meg ki is maradhat a szokásból, hiszen képzeletben már mindenki jegyet váltott a mozira, így nem ér rá majd az üneppel foglalkozni. Ajándéknak pedig most ez az igazi ajándék, vagy az lenne, ha a film is rokkolna, szóval küldhettek nekem egy tiketet, korrumpálható vagyok ilyen téren, és még nem is kérek nokiásdobozt. Kicsi igények, nagy remények. Meg egy mozgó poszter. Velük. Tőlük. Nekünk. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek