Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az lesz a címe, hogy Dhoom. Érteni?

Vagy betűzzem? Aamir Khan próbálja a jól öltözött, szituált svájci felső tíznek körbeactivityzni, hogy melyik bw film is lesz az pontosan, amiben majd az országuk szerepelni fog. Hiszen, ha már itt tartunk, a Dhoom harmadik részét és annak egy részét, éppen hogy Svájcban (Zürichben) is forgatják. Valamikor mostanság. Na ez alkalomból jöttek össze néhányan koccintani erre. A cast 90%-a ott is volt Aaamir mellett, Abhishek Bachchan, Uday Chopra meg a rendező Vijay Krishna Acharya. Egyedül Kat hiányzott, de persze őt nem is hiányoljuk, kitaláltátok már. További event képek itt még. 

0 Tovább

Dhoom 3 mellé is egy poszter

Kevesebb, mint 365 nap. Kevesebb! 

0 Tovább

DHOOM:3 - Logo Revealed

Valaki korán kezdi. A Dhoom 3 ilyen. És lehet kari giftnek szánták - ott a marketing szpesöl osztályon- ezt, viszont akkor is wtf, hogy 1 év még addig. De lassan mondom, hogy megértsd: EGY ÉV addig. Ez kábé olyan érzés, hogy soha se de nem fog az eljönni soha. Érted, nem. Persze azért idevele, ha már, most rögtön.  

0 Tovább

In Chicago: Dhoom 3

A Millenium parkba vettek fel éppen egy dalbetétet, amikor valaki arra járt és ez lett az eredménye. Amúgy a Kat és Aamir jodiról már közbe first look is van, csak én most a how to make itet részesítettem előnyben. Mert így készül. Eksőn... 

0 Tovább

Kat Chicagoban

Ott-ott. Forgatja Dhoom 3-at. Addig, amíg a fanok ugye meg nem támadják, hogy kép kell. Most is ez történt. A bal oldali csaj gondolom nagyon örült neki. Ennyire. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek