Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

G Phad Ke

 Hil ké nácsó nácsó 

 hilhil ké nácsó nácsó 

Ha a Sachin-Jigar egyszer elkapja a fonalat. Bár úgy fest, hogy a Raj&DK kollaborálás mindig elő szedi belőlük a tartalékokat, hogy aztán abból valami magaszene keveredjen ki a végén. A G Phad Ke ennek az eredménye. Jelen pillanatban nem is tudok aktuálisabb, és halálpontosabb alternatívát említeni ennél, ha a táncparkettre invitálna az indiai éjszaka. Refrénestül-koreostul kiállásgazdagságos környezetben is simán megállja a helyét. Erre veretni lenne jó most. 

Govinda meg olyan, mint az internetadó: mindenhol ott van. Aranykorát is meghazudtolva tolja túl az idei évet. 

0 Tovább

Sajde

A Kill Dillről minden elgundayeskedése ellenére az ilyen dalelőzetesek, betétek miatt nem lehet leszállni. A Sajde is olyan három percre, hogy az lehetne akár másfél óra is. Minden tekintetben nyerő választás. A SEL a füleinket kényeszteti, és közben a szemünk sem marad szárazon. Tényleg elképesztő extravaganza látványorgiával fog bírni. De nem háromdésen, csak extrém stílusosan. Ja és a jodi is kitesz magáért, egy rossz szavunk nem lehet.  

 Sajde bichhawan ve 
 O gali gali, o gali gali, o gali gali  

0 Tovább

Manali Trance

A dal, a mérföldkő, amikor bw összetalálkozik a trance műfajjal. És alkalmazza is, tökelőször. Mindezt YoYo-nak köszönhetően. Jóllehet én ezt most kissé képtelen vagyok befogadni, de ettől még szólhat nagyot azoknak, akiknek ez inge. Megszeretetnie nem tudta velem. Elviselem úgy, hogy nem rám szabták. 

0 Tovább

Paaji tussi such a pussycat

CAAAAAAAT. Beakadt a szalag.

A Sachin-Jigartól is annyi mindent vártunk, csak pont ezt nem. De mielőtt még azt hinnétek ez rossz, gyors kiegészítem: tetszik. Persze a dalszöveg az olyan, hogy nincs, és a látottakat is be kell fogadni, rá kell gyúrni, viszont akinek ez oké, annak is ez lesz a világ közepe az első pár hallgatás után. Tapad, miközben az egész furán veszi ki magát, látom meg minden, mégis elcsápolgatok, elveretek rá minden van az a pénz nélkül.    

SAK meg az új Pritam, legalábbis kinézetre.

0 Tovább

Bol Beliya

Govinda láz lett úrrá bw-n manapság. Vagymi. Hiszen egyre több helyen tűnik fel filmekben, és ami fura, hogy jól teszi a kereket. Magam sem döntöttem volna másként egyik esetben sem. Akármennyire is gunday dejavum van a Kill Dillel kapcsolatban. Nyilván a név garancia, de ehhez azért az utóbbi évekből nem vagyunk hozzászokva. A filmzene meg SEL érdem. Bár nem lesz a kedvencem.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek