Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhoom Dhaam

Ha minden Action Jackson dalelőzetesben több Yami Gautam lenne, és kevesebb Ajay Devgn, se szó se beszéd ülnék ott premier előtt százezerért, mert van az a pénz. Kvázi a színésznő jelenléte nagyon sokat dob nem csak e dalbetét, hanem az egész film megítélésen, már ami engem illet. Hiányzott is nagyon, tökre jó volt látni újfent, fel is dobta, meg bearanyozta a napom. Amihez még hozzá adódik, hogy maga a Dhoom Dhaam se füllázító eredmény Himeshtől. Nagyon kilencvenes, oldszkul beütésű, ahogy a képek is ebbe az irányba mutatnak, de mégis jól áll neki. Tetszik.

0 Tovább

Love is waste of time

Mindig sírunk, ha azt látjuk bw-tól, amit már láttunk korábban csillionyiszor. Most meg jön a Peekay a fene nagy másságával, furaságával, egyediségével, és ennek se tudunk örülni. Pedig ha valaki ért ehhez, az Rajkumar Hirani. Amivel nincs is semmi baj. Az ott kezdődik, ahol a dalok kerülnek a képbe. Mert ez a Liwot se képvisel magasabb szintet elődjénél, az első dalelőzetésnél. Bár a zenekreátor különböző, de ez se feltétlenül tesz jót neki. Igaz, hogy jó hallani Sonut, meg friss alapjáraton a fülnek, de a végén csak oda fut ki minden, hogy nem az igazi sajnos. A bájnál, a sebezhetőszerethetőségnél több kell. 

0 Tovább

Ungli Pe Nachalein

Emran az igazi csajmágnes. Az Ungliban pl. már másodszor fordul elő velő, hogy nem kell saját magával osztoznia a képernyőn, hanem a gyengébbik nem társaságban pozolgat (bárha jobban belegondolunk ez mindig is így volt). Shraddha Kapoor item szereplését feldolgozva a címzenében, annak dalelőzeteses, klippesített formátumában már hölgy koszorú fogja közre (mi lesz leközelebb???), akik nem sokáig öltözködtek, hogy így nézzenek ki. Nehéz is kitalálni ezek után, mégis kivel akarják eladni az Ungli Pe Nachaleint. Tippre nem Emrannal és az ő virtuoz tánctudásával, ennyit segítek.  

0 Tovább

Tharki chokro

Azt már a teasernél is leszögeztük, hogy furán akar kedves lenni Rajkumar Hirani új mozija, és ebből következtetve a dalokat sem vártuk másképp. Mégis meglepő, hogy nem kedvesre, hanem kevésre sikeredett az első mindközül. Nyilván a bája ennek is megvan, mégha néha túl van húzva ilyen szempontból, viszont ez akkor sem magyarázat a sótlanságára. Mert a Tharki chokro az Ajay Atultól lehet bármennyire konszolidáltan rusztikus, a fül garantáltan száraz marad. Remélem tud feljebb kapcsolni a későbbiekben. 

0 Tovább

Haseena Tu Kameena Mein

Megígértem magamnak, hogy nem fogok meglepődni, akárhányszor csak egy Happy Ending dalelőzetest vágnak a fejemhez. De aztán de. Csak sikerül meglepnie Jigareknak és a rendező duónak. A HTKM is annyira laza, hogy már szétesik, kicsit ütemét vesztett, és az is lehet, hogy elfogultságomból eredendeően én akarok többet belelátni, de tetszetős marad. Ami a külföldi helyszínt illeti egyáltlán nem zavaró tényező. És a színészek is partnerek ebben, lehet lehálivudozni, de ennyi belefér bwból, sőt ha tudjuk, hogy kiktől érkezik.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek