Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nonsense Ki Night

Lassan, látva az ilyen és alacsony szinten ívelő meg szárnyaló dalelőzeteseket, azt kell gondoljam, hogy ideje visszasírni a Chennai Expresst, mert az legalább dalokban tűrhetően muzsikált. Míg a Happy New Year egyértelműen elvérzik ezen a ponton, is. A Vishal-Shekhar monnyonle, jóllehet ez Farah Khan sara úgyszintén. Egyre jobban félek tőle, hiába SRK satöbbi.

0 Tovább

Meherbaani

Szépen alakulnak a dolgok - a csillagok jelen állása szerint - köztem és a Shaukeens filmzenék között. Mert bár a részeges himnusszal nem én voltam a célközönség, de mégse tudom lerázni magamról azóta se, ott a pont. És a legújabb szerzemény, Arkotól Jubin Nautiyal tolmácsálásában, a Meherbaani se szedi darabokra a házat, küldi el a többieket a sarokba, hogy le lehet maradni, de műfajában igen is megállja a helyét (ez is). Évzene-féle a drága.  

A dalelőzetesről meg csak annyit, hogy Michelle-nek hívják, és brazil, és modell.

0 Tovább

Happy Budday

Még magam is nehezen hiszem el, amit most mondani fogok erről az új Kill Dill dalbetét előzetesről, de komolyan az állt neki jól, amikor nem önmaga volt. Vagy legalábbis az, ahonnan jött és ahova kéne tartoznia. Mert desi létére a SEL a desiséget ölte ki belőle, nem szándékosan persze, de így sikerült, és pont nem működik itt a szülinapos dal. Viszont a váltás jót tesz neki. Az, hogy keményebb vízekre evez, oszt és szoroz. De szumma azért ennél több kell, tortákkal nem lehet megvenni.  

0 Tovább

Uff

Meg uff. És uff. Neki és nekem is uff. Mert az igazat megvallva egyelőre a Bang Bang filmzenék közül, amiket a Vishal-Shekhar szerzett, ez a daldarab áll a legközelebb a szívemhez. Jóféle, hangulatú, és bár konvencionális mértéke letagadhatatlan, viszont ez nem válik ellenére. Most még, ebben a kivételes esetben, a hasznára is. A hétvége, a tgif szívcsakrája, ami a betéttel együtt is nyugodtan lekövethető, hiszen a készítők nem bízták a véletlenre, újabb frenetikus dalbetételőzetes lett a vége. Sok helyszínes, sok mozdulatos, de itt talán nem is a koreon van a hangsúly, és KatrinaKaifos. És hiába nem szeressük túlzottan, be kell ismernünk, jól áll neki az Uff. 

0 Tovább

Cheenti Cheenti Bang Bang

Rhea Chakraborty > dalbetét, és akkor ezzel el is mondtam mindent. Daniel B. George a megalkotó meg remélem nem lett megdícsérve a Cheenti Cheenti Bang Bang-ért, hogy ezt odatette. Inkább nem.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek