Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ferrari Ki Sawari

Egy film a 3 idiots készítőjétől, Rajesh Mapuskartól. Írta (és producer) Vidhu Vinod Chopra, a főszerepben meg ott van Sharman Joshi. Aki pont ebben a moziban debütál vezető színészként. Eddig ugyanis mindig mellékszereplő volt, ahol ugye nem ő, hanem mások voltak a középpontban. Adva van tehát a klisékérdés, hogy vajon elbírja e a válla azt a terhet, amit ezzel a főszereppel magára vett. Egyrészt az közel sem biztos, van benne igazság, meg abban is lehet, amit mondanak róla, hogy nem érett meg rá. /egyébként korábban még SRK-val is összeboronálták a mozit/

De azért mégis mellette szól, hogy csak is jó filmekben láttuk, láthattuk már. Pl. a Life in a Metroban, a Rang de Basantiban, Sorry Bhaiban, az említett 3 Idiotsban! És pro még, hogy bizonyított drámában, komédiában, szóval mindenhol megállta a helyét, sőt ki is tűnt, én speciel külön örülök neki, hogy filmet kapott. Az meg csak a hab tortán, hogy kik állnak mögötte, rendezők, írók éppen. Ezek után a hype glória, ami körülveszi a valamikor áprilisban bemutatásra kerülő Ferrari Ki Sawarit egyáltalán nem véletlen.

Napokban befutott ez a teaser is hozzá. Persze sok mindenre nem nagyon jó #minekvan, mert a sztorira meg ilyenekre sem derül fény benne, de mégis regisztrálták, hogy jönnek, nem szabad elfeledkezni erről a darabról sem. Az pedig, hogy mi sül ki ebből majd a végén, nem tudom, csak reménykedjünk, hogy all iz well lesz.

0 Tovább

Gali Gali Chor Hai

Azzal az Akshaye Khannaval a főszerepben, aki nekem nagyon eltűnt (nem egyenlő a hiányérzettel) mára a bw filméletből. Oké-oké most is forgat, sőt az utóbb időben is voltak filmjei, az imdb segít, de valahogy azok nem voltak egy Racek, Dil Chachta Haik, vagy Salaam-E-Ishqek, Aaja Nachlek stb. Nem emelkedtek ki a filmtömegből, nem voltak olyan jók, pedig látjuk, láttuk mire volt képes régen AK, miért szerettük, ha szerettük igazán. Kérdés akkor, hogy ennyire eltűnt volna a süllyesztőben? És tényleg ennyire el lehet tűnni, vagy inkább sohase de nem volt benne több annál? Kipukkadt egyszerűen? Az biztos, hogy a nem éppen kiemelkedő darabok ellenére, dacára is készülnek még Akshaye Khanna filmek.

Itt a Gali Gali Chor Hai, amit Rumi Jafferey rendezett. Vígjáték! lesz, amiben szerepelni fog még Shirya Saran és Mugdha Godse is többek között. Valamint, ha minden igaz egy item numberre is van esély, Veena Malikkal az élen. Bemutató meg februárban, még az elején, de khm, az EMAET és a Jodi Breakers mellett. Pont elfér oda, vagy NOT -- jaj szegény. Előzetesen annyit tudni a filmről, hogy a korrupcióval foglalkozik majd meg a dirty politikusokkal, #nemtetszikarendszer. Ahol az áldozat lesz Akshaye (Mr Bharat a common man), a feleség Shriya, míg Mugdha egy call center munkatárs. Trailer is van hozzá már (a poszterről inkább nem beszélek). To slap the system. 

0 Tovább

Agneepath trailer

Nem csak e trailer alapján mondom-érzem-érzékelem, de 2012 első olyan bw filmje lesz, ez az Agneepath, amivel számolni kell. Majd. Később is. Remake egyébként, amiben, amivel Hrithik Roshan újra felzárkózhat a Khanok mögé. Szerintem meg is teszi, mert ez a három perc így elég sokat ígér. 

0 Tovább

Chikni Chameli sneak peek is van már

0 Tovább

Jhoom Jhoom Ta Hun Main

Az olasz bw melóhoz, a Playershez érkezett egy video song, szerelmi háromszöggel a közepén. A kérdés adva van. Te kit választanál AB helyett: Sonam Kapoort vagy Bipasha Basut? Hol az egyiket, hol a másikat mi. Na persze.

Ami a zenét illeti, not bad. Olyan oldszkul bw diszkos sláger, csöppet modern dábtepes témával maszalázva, ami nem annyira my world, de attól még hiszem, elképzelem, ahogy erre megy a tánc a parketton. Ott a helye. Amúgy van is már soundtrack a filmhez, de az kevésbé jó, mint hittem, számítottam rá.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek