Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Agent Vinod, a második előzetes

Miközben SAK nagyban cáfolja mindenhol, hogy ez lenne a desi bourne és bond, akkor megjelenik az új trailer, ami megint nem ezt támasztja alá, és egyáltalán nem őt igazolja.

 - Kilenc név, 12 ország, egy küldetés és egy ember.

De mégis valahol hiszek neki, hiszek abban, hogy elég desis lesz, és csak picit westes. Nem tudom, van egy megérzés, hogy jó lesz. Talán, mert ez a két és fél perces anyag is jobb mint az első valahány volt anno. Meg amúgy is, ebben az évben Don nélkül maradunk, és kell hogy a bw akció fronton csurranjon-cseppenjen valami ilyesmi hiánypotló cucc. Nézős, bárhonnan is nézem.    

0 Tovább

Paan Singh Tomar előzetes

Irrfan Khan fut, majd lázad is. Mindezt egy igaz történetben.

A sztori egy Madhya Pradesh-i kisvárosból származó tehetséges futóról szól, aki a hadsereghez való csatlakozása után egymást követő hét évben sorra nyeri meg az akadályversenyeket az Indiai Nemzeti Játékokon. De később mégis lázadóvá válik, dacoit lesz belőle.

A filmnek egyes jeleneteit a Chambal völgyben, Roorkeen egy laktanyán, dzsungelben is forgatták, valamint a szerencsésebbek már korábban is találkozhattak vele, láthatták. Hisz több filmfeszten is szerepelt, aminek a stúdió (UTV) érezte igazán a szükségességét. Elmondásuk szerint, első körben, csak azért, hogy kapjanak valamilyen visszajelzést róla.

Többek között egy Londoni és egy Abu Dhabi filmfelsztiválon is bemutatkozott. Ahol aztán úgy tudni, hogy jól fogadták, az első reakciók biztatóak voltak. Most pedig, egészen pontosan március második napján már egész India láthatja a Paan Singh Tomart.

Mi van még? Egy aláfeliratozott trailer alant, valamint egy érdekes info még a forgatásról. Ahol Irrfan Khan annyira komolyan vette a szerepét, az egész atlétás kiképzést, hogy bokáját törte. Kérdésünk: vajon megérte?

0 Tovább

Jodi Breakers trailer, a második

Komolyan mondom, hogy erről a filmről teljesen elfeledkeztem már. Pedig nem akartam. Nem direkt volt. Talán ez a trailer most miattam is született meg. Hogy ne mondjak és szokjak le róla még idő előtt. Jodi Breakers iz go bek.  

  

0 Tovább

Housefull 2 trailer

A poszternél már elpötyögtem magam, hogy mennyire nem gyere be ez az előzetes. Elég csak ránézni. Persze Sajid Khan a rendező nagyon nagy szórakozást, szórakoztatást remél tőle, vagy inkább attól a csomó színésztől, akiket valami ok folytán sikerült erre a projektre, a folytatásra, a szereplésre rábírnia, azok után, amilyen az első volt ugye. És akik miatt majd tömegek fognak moziba rohanni. Amire egyébként van esély, de hogy kik is ők pontosan? Tessék névsor felolvasás következik: 

Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Akshay Kumar és John Abraham, Asin Thottumkal, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Chunkey Pandey, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee és Shreyas Talpade!

Tudod mire jöttem rá miközben végignéztem ezeken a neveken? Arra, hogy nem is azért fontosak, mert akkora csillagok lennének bwban (egyik se khan) valamennyien, hanem, mert így együtt biztos nem láthattuk még őket. És ez valahol tényleg jó, menjen is 1 darab ok a megnézésre.

A másik ok meg lehet a zene. De ezt érezni, hogy nem mondom biztosra. Már csak azért se, mert az előzetesben hallható we no spekaes dalon kívül a többit még nem ismerjük. De azt tudjuk, hogy a Dabanggal filmfaret nyert Sajid-Wajid szerzi - a zenét, akik nem tegnap kezdték a szakmát űzni. Viszont negatívkodás és kérdőjel akad itt is bőven. Hiszen a fiúk sok nyomot eddiglen nem igen hagytak bennünk, szóval fürdünk a kételyekben tovább és előre.  

De addig is jöjjön az, amiről már sorok óta karakter szállingózik, maga a trailer, aláfeliratozva angolosan. Nos...

0 Tovább

Someday előzetes

Vagyis DANSZ. A Step Up kiskelettestvéréről azt mondják, hogy nem egy megszokott bw film lesz. De nem ám. Ez majd nemzetközi babérokra is tör, törne szépen. Hogy nem hiszed el? Pedig Salah Benlemqawanssa a francia díjnyertes hiphop táncos is szerepelni fog benne, komolyan. Először moziban, mégpedig egy hindi nyelvűben. Wow.

A film Saahil Prem rendező debütálása lesz. Talán a nyugati szemnek nem is annyira új a műfaj, de az indiai embereknek már igen. Akik hát "másfajta" táncokhoz voltak hozzászokva az eddigi bombayi filmipar végtermékeiben meg vannak is úgy általában a mindennapokban. (Persze azért ismerik, táncolják, csak a hagyományok, a kultúra szeretete van mindenekelőtt)

Annyi biztos, hogy a fiatalok a célpont. Nem titok, már a sztori is róluk szól. Arról, hogy kimennek külföldre, és ott küzdenek az élet beatjeivel. Vagy ahogy kergetik az álmokat személyre szabottan és együtt kísérleteznek valami pluszt kihozni a fejük felett állandóan változó világból meg magukból, a táncból, a barátságukból.

A minap tweetelte ki SRK, szóval arra majd nem lehet panaszkodni, hogy mert senki nem hallott róla semmit a megjelenés előtt. Mi van még? A teaseren nagyon látszik, hogy oda akarták tenni, meg akarták mutatni. És sikerült is összességébe, csak az ilyen new moves satöbbi kiírások már túlzásfaktorral bírnak, hogy "cöh na persze".

Amúgy pont Indiában ne sikerülne táncos filmet készíteni? Haha. Szépen néznénk ki. Kitkat rá. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek