Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talaash teaser

hjzhwacvfgnjk. Valami ilyesmi volt a reakcióm első ránézésre. Azaz nem jutottam szóhoz, ha meg szerettem volna, akkor ez jött ki belőlem. Nagyon, de nagyon jónak néz ki. Még a tegnapi Agent Vinodnál is jobb, csak hogy lássuk a mércét, a miheztartás végett, pedig emlékszel, az is bejött eléggé.

Ebben Aamir rendőrt alakít, Rani az asszisztense lesz (?), és hozzájuk csatlakozik még Bebo (aki az előzetes hírek szerint tényleg utcalány lehet). A sztorival kapcsolatban sok a kérdőjel mondottam volt. A cast azonban kivételes, így még soha nem látott féle. A zenét Delhi Bellys Ram Sampath szerzi, a sztorit meg az a Zoya Akhtar írta többek között, akinek 2011 legjobb filmjét köszönhettük, a ZNMD-t. Rendezte: Reema Kagti. Várjuk!

0 Tovább

És akkor AV előzetes

Nézzük, van itt egyszer bond, bourne és persze bw élmény a négyzeten. Két perc, ami nem sokat beszél, nem sokat mutat, de pont annyit, hogy téged is érdekeljen már az a kérdés:

Who are you?  

0 Tovább

A London, Paris, New Yorknak már trailere is van

És hogy mire is hasonlít így elsőre? Kettőt találhatsz! Pontosan, a híres romantikus before sunset & sunrise filmekre. Azokra igen, amiknek most kimondatlanul a desi maszalas változata érkezik az indiai mozikba márciusban - Anu Menon által rendezve. Egyébként erre számítani is lehetett, az "ötletlopásra", már az első infókat olvasva, én pl megmondtam ugye. De és mégis whaaa, ennek ellenére, wow (csak így). Baromi hangulatos cuccnak tűnik, a színészek jók (a szöveg egyszerű, de nem kell a koelho), és a zenét se felejtem el gyors kiemelni, hiszen Zafarhoz tartozik az is, meglátszik-hallatszik rajta (bár valahonnan nagyon ismerős, mindegy). Nem meglepő, támaszkodom is replayre már egy ideje. Nem enged el.

0 Tovább

Blood Money előzetes

Kunal Khemuval és Amrita Purival a főszerepben. Rendezi Vishal Mahadkar, producer meg Mahesh Bhatt. A történetről azt írják, hogy kábé ez a Blood Diamond bwi megfelelője. Oké. A cím eléggé árulkodó, ahogy a trailer is, lehet benne valami. De azért nem fog ahhoz szkripthűen ragaszkodni, el fog térni attól, indiaiasítja magát. Bár nem tudom, ezt látva nekem inkább olyan Jannat-szerű volt, ahhoz hasonlított jobban, nem is csoda, hogy pl sokáig Jannat 2 is volt az alternatív címe nyilván MB miatt. A bemutató meg március vége.

0 Tovább

Tezznek egy előzetes oda

Ajay Devgan heist filmje, amit Priyadarshan rendez és csak április végén mutatnak be az eredetileg tervezett 2011-ei novemberi kiadás helyett. A csúsz(tat)ás oka annyiban közismert, hogy a rendező barátja Imtiaz Ali a Rockstart pont arra a hónapra időzítette premierre, amikor a Tezz is szerepelt volna a mozikban. Ezért aztán Priyadarshan végül úgy döntött, hogy nem fog "összecsapni" vele, inkább új időpont után néznek. Talán jobban is járt így.

A filmben Devgan mellett ott lesz Mohanlal, Anil Mission Impossible Kapoor, Kangna Ranaut, Zayed Khan, és item girlként Sameera Reddy. Nem kis nevek, miközben arról cikkeznek a filmmel kapcsolatban hogy az akciójelenetek ilyen parkour technikákkal készültek (látszik itt), ami wow, meg hogy olyan kaszkadőrök voltak jelen, akik a Bourneben is beugrottak meg leugrottak Matt Damon helyett mindenhova. Ez szép, csak a vonatrobbanásos jelenetnél nem volt ott senki. Ettől eltekintve azonban végig izgalmas a trailer, reméljük ezt át is tudják ültetni a moziba majd. Mi várjuk, mert bw egyre jobban és érettebben nyúl ehhez a műfajhoz, ami tetszik. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek