Aki meg kérdez: Shah Ruk Khan. Ők ketten beszélgetnek egy jót, úgy mindenféléről. Egyelőre 12 kiragadott percben, de van ez több is, csak az még nem elérhető. Amit itt és most láthatunk ebben a vidben, az az, hogy először is India legnagyobb és legismertebb színésze tanítja az énekesnőt hindiül. Main Tumse Pyar Karti Hoon ugye (erről nekem pl mindig a Salaam-E-Ishq jelenete ugrik be).

Majd becsúszik egy that awkward moment jellegű kveszcsön a közönség soraiból, mert mégis a show show marad. Aztán Srk saját elmondása szerint nem túl drága óráját adná ajándékba Gaganak, de ő inkább kiosztja valakinek ott a nézők közé. Szép dolog vagy mi.

Mindezt követi egy "jajdejó az új filmed" szintű tiszteletkörözés oda-vissza, meg a reinkarnáció téma. Ami micsoda véletlen, oh, pont Indiában, pont Skrval. De mégis, ahogy Gaga is mondja, ezért más országban őrültnek tagelik, itt meg nem, s ezért lesz érdekes mindaz, amit elmesél ezzel kapcsolatosan. Végezetül még szóba kerül a név és a férfi alteregó kérdése is.

Engem azért kíváncsivá ébresztett, hogy milyen lehet vágatlanul, úgy egészbe...