Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hello Alia!

A SOTY trió legmázlistább tagja, akinek összejött az, ami csak keveseknek adatik meg azután, hogy belépnek bwba. Hiszen mindjárt a második hindi nyelvű nagyjátékfilmjében olyan rendezővel dolgozik együtt (az első KJo után), név szerint Imtiaz Alival, akiért bárki tűzbe menne, ha vele forgathatna akár csak egy pár képkocka erejéig. Ezzel szemben a fiatal Alia Bhatt ott van kérem szépen a Highwayben, és még az idén, az év végén láthatjuk is majd, hogy vajon megcsinálta-e a szerencséjét, - azért illene tegyük hozzá.

Miközben az is igaz, hogy a többiek a nyomába se érnek egyelőre. A srácok a SOTY-ból ugyanis csak jövőre jelentkeznek filmmel, és bár őket is felkarolták rendesen (családban marad), de egyikük se kapott akkora bizonyítási lehetőséget az élettől, mint most a jövő Sonam Kapoorja. Akinek, ha majd a mozizás nem is fog menni, úgy sikerülni, ahogy azt eltervezte, szeretné, akkor a modellkedés az még b tervként működőképes lehet a számára.

Én legalább is ezt vontam le a szeptemberi Hello magazin fotósorozatából. Mert ha lesz rajta még pár életkorkör, biztosan senki nem tud majd neki ellenállni, ha így folytatja. Már a jó úton jár ide. Attól pedig, hogy szép, én mondom még okos is lehet. A színész potenciált meg, ha van olyan, remélem kiaknázza belőle Imtiaz, mert ha ő nem akkor senki.               

0 Tovább

Székséges

Akarom mondani szépséges. És Shraddha Kapoort (aki valamelyik e havi magazinban feszít így) minden moziba, követelem. 

0 Tovább

RC

Pontosan nem emlékszem rá, de egy sorozatban hangzott el valahogy így, hogy ha a csajom lennél, biztosan féltekény lennék rád, még pénzt se adnék a kezedbe, mert azon is férfiak vannak. Na ez teljesen igaz is Richa Chaddara. Aki azért is kerülhetett újra képbe, meg a blog kontent-sódrásába, hiszen a minap megtekintett Fukrey című moziban olyan szépet alakított, hogy az ember le se tudta venni róla a szemét. A kisvárosi Mrs Don szerepében még ha nem is hozott össze egy újabb filmfare díjat magának, de azért továbbra is lázban tart minket. Van benne heroine potenciál, tehát nem ment annyira félre tavaly az a csomó jelölés GOW-ért, plusz a kritikusok díja se, mint azt már említettem. Nem utolsó sorban eyecandy rovatunk is egy állandó, vissza-visszatérő vendéggel bővülhet, hiszen szépségességben sem kell a szomszédba mennie. Várjuk is, hogy mikor és hogyan látjuk legközelebb bw vagy akármilyen indiai filmben. Én támogatom.     

0 Tovább

MosolyNEMszünet

A régen elfeledett, most viszont poraiból feléledt, önálló életre kelt eyecandy rovatunk legújabb alanya az a Yami Gautam, akiről mostanság az a hír járja (ne legyünk már bulwár), hogy őt is utolérte Update Norbi, a szelleme, vagy valamelyik kazija, ezért rájött, hogy nézhetne jobban is ki, mint ahogy kinéz annál is jobban. Jógázik, tréningezik, szálkásít, ilyesmik, elüti, elfutja az időt, elmozog előle, ergó csinálja amit kell, hogy ne így nézzen ki. Azért reméljük túlzásokba nem esik majd.

Ha pedig a filmjeit nézzük. A Vicky Donor debüt után bw darabban legközelebb vele, az Aman Ki Asha-ban fogunk találkozni Ali Zafar oldalán, jövőre. És ha minden igaz, még egy PrabhuDeva film is kinézőben van neki, ahol Ajay Devgan (nononono) partnere, partnernője lenne. Bárhol is legyen, mi követjük, ott leszünk.        

0 Tovább

Anushka meg a People

Már akartam mondani, hogy milyen unalmas mindig 1 vagy 2 percen keresztül azt nézni, hogy Anushka Sharmat fotózza le valamelyik magazin. Még szerencse, hogy a People nem így tett a legújabb számához készült how to make it során. És nem 1, nem 2, hanem mindjárt 7 percnyi anushkasharmas vizuál eyecanditartalmat tol az arcunkba, a szemeink elé, amivel sokkal jobb is lesz a lányzó fekvése. Sőt ha azt nézzük, 7 percből tényleg 5 maga a fotózásé, amikor is egy árva szót sem szólnak, csak kattkattkatt. Olyan ez mint a dalbetét, csak nevezzük el #beautybetét, ami nem énekel, dalol, plébekel, de tudna, ha nagyon akarna. Látottakban sincs hiba, sokszor szebb is azoknál, és hosszúságban sincs külünbséga a kettő között. Éljenek hát a beautybetétek! Én kérek egyet. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek