Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Why we love

Avagy hogyan felejtsük el az áprilisi hóesést. Lapoznám. 

A Rockstarban pedig közel sem volt olyan vészes, mint ahogy egyesek ekézik. Persze én is tudom, lehetett volna egy másik színésznővel sokkal erőteljesebb a film, viszont mégis debütált, élete első szerepét kapta, és játszotta el - teljesen korrektül - egy nem akármilyen rendező és férfi színész mellett, társaságában. Élt a lehetőséggel, kihasználta azt. Mert ha minden igaz, akkor az idén már vissza is tér a mozivásznakra. Felőlünk simán. Addig meg az ilyen címlapok is megteszik.

0 Tovább

Behind the scenes: Deepika in L'Officiel

Annyi mindenről lehetne még írni, de a tavasz megvár. A tél pedig még itt van, a hideg, a szél meg minden összetevője, ami ezzel jár ilyenkor. Ezért is jön jól kiváltképp most egy kis pocket full of sunshine, egy kis house of ballons, egy kis Deepika Padukone, ahogy éppen az L'Officiel legújabb számához lencsevégre kapja és fotósorozatot készít el vele. Ígykészült. Mitöbb holnap Yeh Jawaani Hei Deewani trailer-premier még vele me Ranbirral. Hát, pfú, nem bírjuk ki addig.  

0 Tovább

Filmfare 13/03: Katrina Kaif

Nem tudom hogy vagytok vele, de én már régen láttam jó fotósorozatot Katrina Kaifról. Rosszat inkább, annál többet. Példa erre a legutóbbi Baazar féle. De áh, ne is nézzétek. Helyette hoztam egy vállalhatóbbat mégis. Nem olyan húha jujdejót, viszont a Filmfare magazintól, ami azért sokat dob rajta. Ha bejött, akkor a többi kép megtekinthető itt, ha meg nem: akkor is, mert néha a cover szok' lenni mind közül a leggyengébb képláncszem.  

0 Tovább

Monica Dogra a márciusi Maximban

A Shaa'ir and Func egyik fele. Énekelt már bw filmzenét. Szerepelt reklámban Imran Khannal. Színésznőként a Dhobi Ghatban debütált. Nem mellesleg a Dewarists hostja. Most pedig a Maxim címplapján (és azon belül) találkozhatunk vele. Aw. És igen, lapoznám. 

0 Tovább

Exotic in Instanbul

In India inkább, vagy? Arról nem is beszélve, hogy Anushkat meg alig ismertem fel. De persze így is tökéletes. Szemorgazmus. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek