Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

And it's hooooooot

És ki gondol itt az időjárásra?

Meg aztán a Raanjhanaaban is végre kijött, hogy nem olyan rossz színész. Persze nem is olyan jó, mint ahogy kinéz. De Sonam Kapoornak akkor se kell félnie nagyon, mondottam volt, ha a bwgyár már nem ad, hanem elvesz.

Hiszen modellként nincs párja, nem is hiába díjazta a minap a Vouge is ezért, a szépségéért. Mint az év beauty-ja. Így tessék nézni, bár ki az aki nem nézi még? Ezt, ahogy a Vogue fotósorozatot készít vele, augusztus hónap címlaplányával, akit eddig még így nem láthattunk. 

Nemsokára pedig talán-talán újra feltűnik filmben is, vagy inkább sorozatban. Mert a 24 indiai verziójában apjával szerepelne, amit előzetesen a Madras Cafe premer környékén promoznának fel tökelőször. 

Szemorgazmus szia.

0 Tovább

Focus. Meera. Focus

Azt most komolyan mondjátok, hogy Diana Pentynek még mindig nem ajánlottak fel valami zsíros filmszerződést a Cocktail után? Ne vicceljetek velem, amikor ilyen Sunny Leonfélék már második filmjeiket tapossák, zsákolják be a bw életben, akkor neki meg semmi. És most nem csak arról van szó, azért mondom, hogy szép, mert szép, hanem azért, mert modell létére, elsőre is több mint elfogadható teljesítményt színészkedett össze az említett darabban SAK és Deepika oldalán. Egy hangyafasznyival se ér kevesebbet azoknál, akik az utóbbi időben debütáltak. Hallatlan ez az egész, mindjárt írok is egy petíciót, meg csinálok rajongói oldalt: 1 millióan a következő Diana filmért jelmondattal.

Ez a kép a minap készült és le se tudom venni róla a szemeim. Mintha csak odaszögezték volna. Csak nézem és nézem és nézem... és áh, ilyen nincs, hogy valaki ilyen gyönyörű, az lehetetlen.    

0 Tovább

Nargis Fakhri a Maximban

A júliusiban keressétek, lapozzátok. Addig meg itt van hogyan is készült. Igazából azért is posztolhattam volna, mert 2011 után újra bw filmben fog szerepelni, de persze nem azért tettem elsősorban, inkább a látvány miatt, ami önmagáért beszél. Eyecandy.

0 Tovább

Esha Gupta a júliusi Verve címlaplánya

Színbűnözés. De legalább a sok másfajta példány mellett biztos felkapod rá a szemed. Lapoznám is.  

0 Tovább

Vogue/7

Egy példányt ide nekem is. Lapoznám.

A címlaplány pedig Anushka Sharma. Vele készítettek fotósorozatot, nem is akárhol, nem is akárhogyan. De no spoiler, jöjjön a videó, egy kis howtomakeittel, egy kis dumcsizással a színésznővel, akit lehet nemsokára már egy Salman Khan filmben fogunk látni, ha igazak a pletykák. Egyébként kacsacsőrhárom.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek