Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Why is the sky blue?

Ez nem a ma képe. De örülünk annak, hogy legalább Indiában jó idő van. Jacqueline Fernadez pedig néz valamit, oda, arra, bele a napba, hogy az már a napszemüvegnek is sok. Mondjuk ez ismerős, a múlt hétről. Amúgy pedig nagyon gyönyörű. Az outfit is.  

0 Tovább

Hello! Sonal Chauhan. Hello!

Ez még májusból maradt vissza. Akkor a színésznővel a Hello! magazin készített fotósorozatot. Hogy milyet? Rögtön meg is mutatjuk. Ilyet. Mert a lenti videóban éppen az tekinthető meg ahogyan készültek a képek. Vigyázat, szempornó. Sonal meg amúgy azóta lett a szívünk csücskének a csücske, miután kiderült, hogy még énekelni is tud. Kész főnyeremény. 

0 Tovább

FHM: Richa Chadda

Helyzetjelentés. Az előbb még fáztam, most már nem. Az ok, indok: eyecandy. 

Richa Chaddaról bántóan kevés szó esett eddig, pedig tavaly a Filmfaren nyert, a kritikusok legjobb színésznő díját kapta, a Gangs of Wasseypurért. Meg csomó más helyen jelölték is ezért, az ottani alakításáért, ami ennyire de annyira jó volt. Kvázi nagy jövő áll előtte, kérdőjel-kérdőjel, az egészen biztos, hogy idén a Fukrey-ben láthatjuk viszont egy elég mókás szerepben, na meg az aktuális FHM hasábjain is. Hm, lapoznám.     

0 Tovább

A Maximban pedig Shruti Haasan

A dél-indiai színésznő kiszivárgott magazinképénél (képeinél, van több is) jobb kontentet nehéz volt találni mára. Nem is lehet. Már csak egy kérdésem van: mikor lett ennyi az idő? Szemorgazmus.   

0 Tovább

Aaaooo Shraddha Kapoor

Pár hónappal ezelőtt még azt írtam róla, hogy rosszul döntött, amikor az Aashiqui 2-re mondott nagy igent, és nem a Chopra produkcióban készülő Aurangzebre. De vannak még csodák, meglepetések. Mert igaza volt na. Az Aashiqui folytatás sokak szerint filmnek se utolsó, mások nincsenek elájulva tőle, viszont azzal mindenki egyetért, hogy zenében a legelső. Tum Hi Ho.

Ja és vajon mikor meg hol, melyik moziban látjuk legközelebb az új Kapoort? Mert fogjuk annyi szent. Valahol valamikor vala. Addig meg beérjük, ám legyen, magazinokkal is. Mint ilyenekkel. Aaaoooo.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek