Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy Prabhudeva item numberre felkészülni

Hivatalossá vált a napokban az is, hogy az indiai MJo-t, az elképesztő dansz skillekkel megáldott Prabhu Devat egy item number erejéig láthatjuk az Oh My God című moziban. Igen abban, ami Akshay Kumarnak kezei közé tartozik, akivel ugye legutoljára a tamil rendező, koreográfus, énekes, táncos dolgozott a sikeres Rowdy Rathoren. Az egész item number háttérsztori ennyi infó-morzsából le is vezethető. De ha nem, hát elmondom.

Akshay annyira jól összepacsizott Prabuval, a bizonyos film leforgatásán, és azóta, hogy volt mersze rákérdezni nála, mi lenne, ha elvállalnád. De nem is kell egyedül, Sonakshival, aki ugye ugyancsak szerepelt a Rowdy Rathoreban. Családban marad, vagy mi. Prabhu pedig erre egyszerűen nem tudott nemet mondani. Megértjük.

Ami biztos, hogy táncolni fog, de komoly esély van rá, hogy az item number - és saját maga - koreográfusa legyen. Több, mint király.

- a legutolsó ilyen szereplése tavaly volt egy tamil moziban. Alant megtekinthető. Must-see-watch meg minden egyéb fiúk-lányok. Csak imádni lehet. Jut is eszembe a végső szó jogán, hogy egyszer valaki azt mondta rá, amit művel tánc közben, ahogy táncol, hogy azt tanítani nem lehet. És valahol tényleg ezt is érzem, miközbe figyelem. Elképesztő.

Ezek után nem csoda, hogy mennyire szeretnénk már látni azt a következő item numbert. Nics rá szó. Vagy van. Az érzéseimet nem is tudnám jobban kifejezni, mint hamvai mód. Akkor caps lock bekapcs és ÁÁÁÁÁÁÁÁ.

       

0 Tovább

Chinta Ta Ta Chita Chita feat Kareena Kapoor

Ahogy arról már korábban beszámoltunk: Kareena Kapoor is cameozik egyet Prabhu Deva Rowdy Rathoréjában. Mára pedig az is kiderült, hogy a Chin Ta dalbetét egyik verziójában teszi ezt meg. Bár szemmel láthatóan sokat nem szerepel, és nem is sokat tesz hozzá az élményhez. Ami valahol nekem a teljesen felesleges kategóriát súrolja. Mármint az, hogy ott van, vagy inkább pont, hogy nincs. De hát ez bw, hisz ő vele megint egy plusz sztárról lehet számolni (- sőt még a kollywoodi Vijay is feltűnik ebben). Az más kérdés, hogy csak ezért, amit itt lehet látni Beboból/tól, na attól nem rohannék a moziba.        

0 Tovább

Dhadang Dhadang

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen néztem végig a Rowdy Rathore legújabb dalbetét promóját. Egyszer még ki is nyomtam, elmentem onnan, hogy majd a filmben találkozunk újra, de aztán legyűrt a kiváncsiság, ezt látni kell akkor is. Pedig nem akartam. Már most, előre, nesze neked meglepetés (bwban, haha). Hiszen tudom belül, hogy Prabhu Deva nem kreál szart, ahogy most se, ezért jobb kivárni. Vagyis jobb lenne, mert lehetetlen nem figyelni rá. A zenéje azért gyenge (az egész korong ilyen semmilyen), szóval nem tolom fel szivárványt a seggén. Viszont a koreográfia, a színészek az kérem felér egy szemorgazmussal. Erről van szó. Erről. 

0 Tovább

Chamak Challo Chel Chabeli

A Rowdy Rathore legújabb promója nem a 90-es évek hangulatát idéző - Shreya Ghoshal és Kumar Sanu által elénekelt - dal miatt érdekes, hanem a látvány miatt. A betét, a külcsín az, ami megvesz kilóra inkább. Már másodjára, hiszen az item number esetében is hasonló fordult elő - velem. Azaz, hogy a filmzene soso kategória, nem különösebben earporn, de a hozzá/alá készített dansz és képsorok azok, amik ténylegesen letaglóznak. Nincs jobb szó rá, mint hogy 'desi', igazi desi az egész. Olyan, amiért szereted ezt a műfajt - nézni éppen. Viuzálorgia. Sonakshi Sinha pirosban gyönyörű (will you marry me), és még Akshay is szerethető benne. Nem tudom, de Prabhu Deva keze lehet benne, aki a jelek, a látottak szerint tudhat valamit, nagyon. Vagy csak egyszerűen visszahozza bwot bwba. És ennyi pont elég is az olyanoknak, mint nekem.  

0 Tovább

Hi! Blitz, május: Akshay Kumar

Biztos ő is szuperholdat bámulja. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.22.
2012.10.25.

Utolsó kommentek