Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Housefull 2 trailer

A poszternél már elpötyögtem magam, hogy mennyire nem gyere be ez az előzetes. Elég csak ránézni. Persze Sajid Khan a rendező nagyon nagy szórakozást, szórakoztatást remél tőle, vagy inkább attól a csomó színésztől, akiket valami ok folytán sikerült erre a projektre, a folytatásra, a szereplésre rábírnia, azok után, amilyen az első volt ugye. És akik miatt majd tömegek fognak moziba rohanni. Amire egyébként van esély, de hogy kik is ők pontosan? Tessék névsor felolvasás következik: 

Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Akshay Kumar és John Abraham, Asin Thottumkal, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Chunkey Pandey, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee és Shreyas Talpade!

Tudod mire jöttem rá miközben végignéztem ezeken a neveken? Arra, hogy nem is azért fontosak, mert akkora csillagok lennének bwban (egyik se khan) valamennyien, hanem, mert így együtt biztos nem láthattuk még őket. És ez valahol tényleg jó, menjen is 1 darab ok a megnézésre.

A másik ok meg lehet a zene. De ezt érezni, hogy nem mondom biztosra. Már csak azért se, mert az előzetesben hallható we no spekaes dalon kívül a többit még nem ismerjük. De azt tudjuk, hogy a Dabanggal filmfaret nyert Sajid-Wajid szerzi - a zenét, akik nem tegnap kezdték a szakmát űzni. Viszont negatívkodás és kérdőjel akad itt is bőven. Hiszen a fiúk sok nyomot eddiglen nem igen hagytak bennünk, szóval fürdünk a kételyekben tovább és előre.  

De addig is jöjjön az, amiről már sorok óta karakter szállingózik, maga a trailer, aláfeliratozva angolosan. Nos...

0 Tovább

We No Speak Indiano

Or? Whaaa... Kiszivárgott vagy kiszivárogtatták indokoltan? Lényegtelen. Inkább élvezzük, amíg lehet.

A tények. A Housefull második részének premierje odébb van, idővel foglalkozunk is vele. Na jó az igazság az, hogy nem számítottunk arra, hogy most itt ebben a hónapban, a mai napon már lesz egy vid róla, belőle, bár kétes minőségben, de releváns tartalomként. Ilyen ez a bwszakma.

Hogy mit látunk? Akshay, Ritesh, John rázzák a parketten szemüvegben meg mindenféle színű öltönyben. A zene meg? Ismerős. A címben utaltam rá. Mégis BAND BAJGAYA PAPA KAA szól már  egy ideje a hangfalakból megállás nélkül. A jelszó: Sajid Wajid. Ők csinálják a zenét, tudod, akik legutóbb a Dabanggal nyertek Filmfaret. Húha, azaz.

0 Tovább

Subha Hone Na De

Emlékeztek, mint ha 2011 egyik legjobb filmzenéjéről lenne szó, ott volt a top 10-ben bent, most meg itt a video amit hozzá alá gyártottak. Milfek, pénzszórás, pezsgőbontás, rúdtánc, meztelen pasik. Ilyen ez, ha a desi fiúk munkába állnak. Csak az asszony meg ne lássa. Upsz. 

0 Tovább

2 kép a Jokerből

Még az eddigiek mellé.

0 Tovább

Munkában a desi boyz

Lehettek volna ezek, járhattak volna így, de végül mégis másba kapaszkodtak azután, hogy állásukat vesztették a desi fiúk. Az biztos, hogy ezek a poszterek is megérnének még 1234 misét bw filmet. Már csak azért, mert közülük mindegyik azonnal siker is lenne, úgy-úgy. Ezt hol a vezértéma garantálja, hol meg a csomagolás vonná maga után.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.22.
2012.10.25.

Utolsó kommentek