Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kergetjük egymást

Most a Rowdy Rathoreból álljon itt ez a tartalomgazdag képcucc. Ha másért nem, ezekért az outfitekért megérte beszúrni. 

0 Tovább

Chinta Ta Ta Chita Chita

A teasernél még leitemnumbereztem, de mint kiderült erről egyelőre szó sincs, sehol nem is írják. Jóllehet Prabhu Deva fel-feltűnik a dal alatt, a képsorok között, viszont mint rendező és koreográfus teszi ezt, megteheti. Cameozik egyet na, miközben Akshay Kumare és Sonakshi Sinhae teljesen a főszerep. Amúgy PD-nak talán szokása lehet (annyira nem ismerem a munkásságát) az ilyesmi, mert legutóbbi tamil filmje kapcsán, az Engeyum Kadhalban is egy dalbetét erejéig a kamera elé állt. Más tészta az, csak eszembe jutott. És akkor a Kalloori Vaanilt nem is hozom fel, pedig az mennyire instant klasszik már. 

De visszatérve ehhez. A Chinta Ta egy tempós, villámgyors (tapori filing befigyel), rusztikus hangulatú inkább sokadik hallgatásra megszerethető dal (Mika Singh és Wajid előadásában). Különösen a refrénben van benne a nagy dallamtapadási x-faktor, de majd egészben, teljes hosszában fog kiderülni, hogy mennyire chartbuster és hogy kell-e majd számolni vele a későbbiekben. Ami azonban elvitathatatlan maga a videó, a látottak. Jópofa az egész. Vintage poszterek, színes ruhák, a rózaszín dominancia, a kedveség, báj, Akshay Kumar beolajozott haja, Sonakshi szépsége epik, meg az a bizonyos kézmozdulat a hab a tortán. Ezek után nagyon remélem kapunk mégmégmég több ilyen vagány, ötletes, kolorizált dalbetétet Prabhutól. Ja és ezt hosszabban, elnézném ugyanis tovább. Egyelőre marad a replay. 

0 Tovább

Chinta Ta Ta Chita Chita (song teaser)

Ez most 15 másodperc, de a napokban megérkezik hozzá (a hírek szerint) a hosszabb kiszerelésű promó is. Előjáróban arról van szó itt, hogy Prabhu Deva, a rendező saját filmjében cameozik egyet, Akshay Kumar oldalán. Azt most egészen pontosan nem tudom, hogy akkor fenáll, fenállhat e ilyen esetben az item number kérdés, gyakorlat, vagy sem. Egy biztos, amíg megjelenik utánajárunk ennek. Addig nézzük ezt, de mire leírom már vége is lett gondolom. Erről ennyit. Aki ezt kitalálta (az egész teaserkedést), bár ne találta volna ki. 

0 Tovább

Rowdy Rathore feliratos trailer

Valami csúnya camos minőségbe már fent volt, kiszivárgott még a hivatalos megjelenés előtt, de inkább kivártuk, hogy itt szebben legyen meg, legyen elérhető. A lényeg a lényeg, hogy angol feliratosan jön most a Rowdy Rathore. Így tessék nézni akkor. 

0 Tovább

Rowdy Rathore trailer

"I do what I say. What I don't say, I definitely do."

Prabhu Deva utolsó bw próbálkozása a Wanted után & az láttán azt hiszem nincs ember, aki ne várná nagyon ezt itt. Még Akshay Kumarral is, aki mégse Salman Khan, csak hogy visszacsatoljak a direktor úr legutóbbi sikeres hindi munkájára. Írtátok, hogy remake lesz. A történet szerint volt ennek egy telugu eredetije még anno valamiko valahányba, aztán készült egy tamil feldolgozása ahogy az szokás, most meg jön a hindi verzió (is) hozzá. Sajnos a bemutatóra még várni kell, de az előzetesre már nem. Tessék, megérkezett.

Első blikkre ez olyan wannabe Wantedes-Dabanggos-Singhamos élményt rejt magában, mondom úgy, hogy tényleg nem láttam az eredetit, vagy az ezt megelőző feldolgozást. Így nem tudom mennyire igaz is ez a kijelentés. Azonban az biztos, hogy a gravitációnak itt lőttek. Repül mindenki mindenfele mindenhogyan. Don't angry. Miközben Sonakshi ellopja showt Akshay elől. Jaj de gyönyörű. Nem lehet nem elmenteni a fejbe egyszerűen. Rec. És save. De nem csak miatta várjuk igazán a filmet, hiszen ez az előzetes a tanúm, az beszél helyettem. Nincs jobb két szó rá, mint hogy látni kell. 

"My whacking is equivalent to a 440 Volts' shock"

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.22.
2012.10.25.

Utolsó kommentek