Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

From Japán to Románia

Németország és Japán után most már Románia filmnézői is tudják, hogy mi az az English Vinglish. Már ha látták és furdallta őket a kíváncsiság. Az esély viszont adott volt, hiszen még ha kevés screenen is tűzték vászonra/per mozi, de ott volt a kínálatban, szerepelt a bemutatók között az utóbbi évek egyik legjobb bw filmje, hoho, ez a Sridevi POWA. Sőt, ha már ezt dobta a hírgépezet, akkor tépjük fel a sebeket together, és egy dal kíséretében emlékezzünk meg arról, hogy milyen szuper filmzene vágású is volt ez a darab.  

0 Tovább

Ausztria figyelem!

Főleg Innsbruck környékiek, mert a napokban elég nagy esély mutatkozik egy Sonakshi Sinha szpottolásra. Hiszen a színésznő ott forgatja ezekben a hetekben az ide vágó Action Jakcon jeleneteket, dalbetétet, akármit. Tehát akinek inge, az gyorsan vegye magára, és kutasson, keresse, mert nem minden nap kóricál az utcákon arrafele egy SS pl. Jóllehet bw szereti ezt a svájci és ausztriai helyszíneken való forgatásósdit.  

0 Tovább

Emraan kitör bw árnyékából

Vagy ki is tört. Hiszen a minap a Torontoi filmfeszten már bemutatták azon filmjét, amiben nemzetközi vízekre evez és bw-on kívül próbál szerencsét, és érvényesülni.

A Tigers az oscar díjas rendező: Danis Tanovic legújabb rendezése. Ami eléggé globálisra sikeredett. Pakisztánban, Indiában is forgatták többek között, és a cast is tele volt külföldiekkel. 

A filmet Indiában jövő év elején mutatják be. A TIFF-en a kritikák pozítivak voltak. Mi meg abban reménykedünk titkon, hogy a bw színész új oldaláról mutatkozik meg, a hős szerelmest elfeledtetve velünk. 

0 Tovább

Hrithik a Step Up 6-ban rázza majd?

Nem tudom, hogy honnan és kitől jött, azt meg pláne, hogy mennyire igaz, de a hétnek volt egy olyan napja, amikor ettől őrültek meg az indiai szájtok. És azok olvasói, amikor már mindenhol ez jött velük szembe. Ergó el lehet képzelni milyen lenne az vele a következő felvonásban.

Aminek már csak azért is lehet némi igazságalapja, hiszen azért ikszedszerre már valami nagyon nagyot kéne húznia a Step Up szériának, hogy megint érdekelje az embereket. Maga mellett tudja őket, még mindig, akár új felvevő közönséget is teremtve magának ezzel, hogy olyat tesz, amilyen a széria korábbi epizódjaiban nem volt példa. Lásd Hrithik leszerződtetése, az indiai piacra való betörés édesálomja. És hát nem is lenne rossz vétel.

Mert ha táncról van szó, akkor ő eléggé érti a szakmát. Éppen Aamir mondta azt a napokban, látva a Bang Bang dalelőzeteseket, hogy ha cask feleannyira tudnék táncolni, mint Hrithik de jó lenne. Na igen.

0 Tovább

The Second Best Exotic Marigold Hotel trailer

Mi sem szívmelengetőbb annál, mint amikor a nyugat keletben utazik. Mégis üröm az örömben, hogy a The 2nd Best Exotic Marigold Hotel pont nem hiányzott. Pláne, ha az elsőt vesszük alapul, ami arról szólt. Miről is? Na mindegy, mert a sequel több, több, és TÖBB lesz annál, kit érdekel hát mi volt a múltban. És lehet át is megy bw-ba, legalábbis az előzetes ezt kontrázza. Meg lesz egy Richard Gere, hogy oda rohanjatok. De szumma, aztán hiába

 ez az öregek emberek édes élete 

mégis megtekintésre több esély van nálam, mint egy hóembernek túlélni a sivatagban. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek