A Sajid-Wajid 2.0 működésbe lépett, és jobb mint bármikor. Még akkor is a Besharmi Ki Height a trailer után nem volt betervezve, hogy pontosan milyen és ilyen lesz.

Mert tudjátok, van az a fél perc ott, aláfestés címén, ami lehet megbolondít, de aztán lehet a hosszabb változat mégis picit máshogy szól. És valamikor ez rá is nyomja a bélyegét az első szerelemre. Mert rosszul, rosszabbul jön ki. Szerencsére most erről szó sincs. 

De ilyen lett végül. És talán még többet is kihoztak belőle, mint amit várni lehetett tőle. Az ám. Tipikus bw multifunkciós filmzene lett, olyan, amiben nem tudhatod mi lesz a következő akkordban, mindig vált és vált és vált, de ettől a fricskától lesz pont roppant szórakoztató. Sőt ha eltalálják a számítást a felek, akkor még minőségi is.

És ki nem találjátok, de eltalálták. A SW most megcsillogtatta a zene szakértelmét, hogy hiába írtuk le őket 63720x, akkor is tudják mit csinálnak, értenek hozzá, csak hát a lépés nem mindig úgy jön ki. A Main Tera Hero ebbéli filmzenéje viszont betalált.

Az egész 'mándárizás-szátumézás', hogy kiállásban gazdag, a színezés, a koreo játékossága (1:14), a környezet vibrálása meg a színészek alakítása, a jodi egyszerűen kurvajó. A holnap tétele, a helyi indiai discoban remélem már tudják mi a dolguk, és hogy mit kell agyonpörgetni. Amire szeretné az aktív tömeg veretni, meg twistelni. Ézenegyanús gyerekek. Ki, ne, hagyjátok.    

Sonam és Siddharth meg vehetne táncórákat Vharuntól. Ezt is de jó látni. Meg Ileanat (szemorgazmus). Meg őket együtt. Hibátlan. Remélem lesz belőle #ígykészült, mert marha sok munka lehet mögötte. A dal egy dolog, az azonban, hogy a videó is felnő hozzá páratlan. tátátátátátátátá. Ha nem jönnék vissza, nem látnátok, akkor zenetúladagolásom lett.