Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Galat Baat Hai

Bírom ezt a filmet, miközben tudom, hogy David Dhawan olyan ritkán csinál igazán kimagasló filmeket, mint én. Szórakoztatóak persze, azzal nincs baj, csak sokszor ez sem elég az aktív kritikus tömegnek már. Ettől még az elsők között leszek, akik maguknak akarják a filmet korong fomájában, ha már a moziba nem jöhetett össze.

A most következő dalbetétben meg gondolom én vagyok az egyetlen, aki nem Varun Dhawan 'kiphotoshoppolt' felső testére kiváncsi, hanem a lédikre, azokra. Amúgy a Sajid-Wajid itt se lőtt nagyon mellé. Ergó lehoztak egy albumot úgy, hogy nem egy dalukkal nem volt kibékülve, hanem az összessel és pont ellenkezőleg, imádtam. 

0 Tovább

Shanivaar Raati

Szeretem, amikor igazam van. De azt még jobban, amikor nem. És a Sajid-Wajid pont beleköpött a levesembe. Fenéken billentett, hogy azért ne tessék korán előre, meg előre korán leírni őket, temetni és hasonlók. Fel is támadtak, csak hogy aktuális legyek picit a valóságban zajlott minket körülvevő eseményekkel. Jöttek, láttak, zenét szereztek és SO MUCH WIN. Még akkor is, ha a Main Tera Hero nem az eddigi legévzenesújtottabb korong mindközül, viszont kinder meglepetés a javából, hogy csodák márpedig vannak, és létezik a mikulás is. A Sajid Wajid meg tud jó bw filmzenéket komponálni, amilyen többek között a Shanivaar Raati is lett. A betét meg önmagáért beszél.   

0 Tovább

Palat - Tera Hero Idhar Hai

A téli álmából lassan felébredő Sajid Wajid alig talált magára, meg mi rájuk, már is olyan meglepetéssel szolgált, hogy azt maga Arijith Singh se hitte el. Legalábbis akkor, amikor mondták neki, hogy most énekelsz egy nem romantikusat. Wtf. És ez lett belőle, a Palat - Tera Hero Idhar Hai. 

Mi pedig élből fújolhatnánk, és kérhetnénk ki ezt az irracionális döntést, hiszen az utóbbi időben AS neve egybeforrt a jobbnál-jobb csöpögös, hatásvadász, modoros, de irtó gyönyörű, és szívszaggató lávcsi bw filmzenékkel, erre fel jönnek ők, és homlokegyenest döntik le a papírformát a helyéről. Viszont jól teszik, meg Arijith is, hogy végül igent mondott rá.

Egészen élvezetes ilyen formában is újra találkozni vele. Persze most se hibázik, valaki elhitte is egy pillanatra, hogy fog? Amúgy pedig tapad, a korábbinál nem vírusos értelemben, attól egy hangyafasznyival lemarad, de még így is szeretnénk sokat és sokszor hallani, amikor csak tehetjük.

Az eredményjelző meg önmagáért beszél. Sajid Wajid kettőből kettő. Eddig. Tartsák meg jó szokásukat.    

0 Tovább

How to make it: Besharmi Ki Height

Ez nem csak kívülről néz ki olyan jól, ahogyan jól kinéz, hanem belülről is az, az volt. Akkor, amikor készítették. És ahogy. Egyetlen szépséghibája a történetnek, ennek a #howtomakeit -nek (is), hogy nem voltam ott. A szívem szakad meg. Miközben végigmosolygom ezt az öt percet hatodszorra  visszanézve is. Meg hihetetlen nagy adag örömmel tölt el, ami után picit jobb minden. Mert nagyon telibetrafáltak ezzel, Varun is sokat dolgozott ezért, hogy ilyen legyen, az apuka is. De Ileana se csak és csakis a szépségével rabolja el a tekinteteket, valamint hát Bosco a koreo atyja megint kitett magáért. Ám tudjátok mit, ez a siker igazán a Sajid-Wajid sikere. Éljen. Gratula. Sidhet meg Ritesht, meg Arjunt egye csak szépen a penész, ők ilyet lehet soha nem fognak csinálni, ahogy én se. De ha még ilyenből jön több, akkor nézőnek se rossz megmaradni. Hiszen ez szórakoztatás a javából.

0 Tovább

Besharmi Ki Height

A Sajid-Wajid 2.0 működésbe lépett, és jobb mint bármikor. Még akkor is a Besharmi Ki Height a trailer után nem volt betervezve, hogy pontosan milyen és ilyen lesz.

Mert tudjátok, van az a fél perc ott, aláfestés címén, ami lehet megbolondít, de aztán lehet a hosszabb változat mégis picit máshogy szól. És valamikor ez rá is nyomja a bélyegét az első szerelemre. Mert rosszul, rosszabbul jön ki. Szerencsére most erről szó sincs. 

De ilyen lett végül. És talán még többet is kihoztak belőle, mint amit várni lehetett tőle. Az ám. Tipikus bw multifunkciós filmzene lett, olyan, amiben nem tudhatod mi lesz a következő akkordban, mindig vált és vált és vált, de ettől a fricskától lesz pont roppant szórakoztató. Sőt ha eltalálják a számítást a felek, akkor még minőségi is.

És ki nem találjátok, de eltalálták. A SW most megcsillogtatta a zene szakértelmét, hogy hiába írtuk le őket 63720x, akkor is tudják mit csinálnak, értenek hozzá, csak hát a lépés nem mindig úgy jön ki. A Main Tera Hero ebbéli filmzenéje viszont betalált.

Az egész 'mándárizás-szátumézás', hogy kiállásban gazdag, a színezés, a koreo játékossága (1:14), a környezet vibrálása meg a színészek alakítása, a jodi egyszerűen kurvajó. A holnap tétele, a helyi indiai discoban remélem már tudják mi a dolguk, és hogy mit kell agyonpörgetni. Amire szeretné az aktív tömeg veretni, meg twistelni. Ézenegyanús gyerekek. Ki, ne, hagyjátok.    

Sonam és Siddharth meg vehetne táncórákat Vharuntól. Ezt is de jó látni. Meg Ileanat (szemorgazmus). Meg őket együtt. Hibátlan. Remélem lesz belőle #ígykészült, mert marha sok munka lehet mögötte. A dal egy dolog, az azonban, hogy a videó is felnő hozzá páratlan. tátátátátátátátá. Ha nem jönnék vissza, nem látnátok, akkor zenetúladagolásom lett. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek