A twitteren írtam valami olyasmit, hogy százszor, ezerszer ez, mint egy Jab Tak Hai Jaan bw soundtrack tőle. Meg, hogy azért tud, nem felejtett el zenét szerezni. Hogyanis.

Pedig a legutóbbi próbálkozása, pont pár hete jelent meg, a kollywoodi Kadalhoz (r.: Mani Ratnam) a filmzenéivel, ami megint csak nem lett bivalyerős score, kedves Rahmantól. A JTHJ és ezután már el is könyveltem magamban, hogy hullámvölgy is coming. 

Aztán jött ez. Igazából nem ma, nem a mai napra lett páblik, hanem 21-re (véletlen egybeesés, nem hiszem). Mégis karácsonyra éreztem pont tökéletesnek kihelyezni és megosztani. Talán az üzenete miatt. Talán a klip-történet miatt. Talán mert jó zene. Talán tökmindegy.

Lehet, mondod, csöpögös, limonádé az egész peace és szeressük egymást együtt végkicsengése, de itt valahogy nem különösebben zavar. Úgy tolják le a torkomon, mutatják be szermorgazmus (a földrészeket összelegozva tényleg ezt kapnánk?), hogy tetszik mindenhogyan. Mitöbb fülbarát, nemzetközi, és legyen is ez az én posztom, amivel Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.