Lassan már mindenki jobban énekel, mint Priyanka 'popsztár leszek' Chopra. Mert az egy dolog, hogy Salman Khan is, hiszen ő mindenhez ért. De, ami inkább zavaró lehet, hogy az új heroine üdvöskék közül ketten is elég tisztán (autotune rásegítés nélkül)-hallhatóan földbe döngölik. És ezek után egyáltalán de nem senki se sírja vissza a wannabe énekesnőt.

Aki aztán világgá is mehet szó szerint, ha meghallja, hogy most éppen Alia Bhatt (az idén már másodjára) énekli le a csillagokat az égről, miközben csak teszi a kereket, és puritánul adja elő a Humpty Sharma Ki Dulhania egyik leglibabőrősebb filmzenéjét. Úgy, hogy még kifejezetten nem is sikerült bombasztikusra, se a dal, se az ő különteljesítménye, viszont mégis kalapemelős, vállalható vállalkozás lett minden körülmények között a Samjhawan feldolgozás tőle.

És aki csak most kapcsolódik be, új trend született bwban. A plébek énekesnők pedig izgulhatnak, hogy velük mi lesz majd. Jelzem halkan: semmi. Mert azért Shreya Ghoshal még mindig örökké etalon lesz és marad. Ahhoz, amit ő csinál 100 Alia is kevés lenne.