Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alia mint/a rocksztár

Egyre biztosabb, hogy a távoli jövőben kell majd számítani egy Rock On folytatásra. Nem halálbiztos, de a legújabb hírek szerint rábólintottak már azok, akiknek kellett. És ezek nem mi vagyunk, a nézők, mert mi amúgy is örülünk neki, annak ellenére, hogy az egy az egyben is simán megállja a helyét, nem szükségeltetik égetően tesó hozzá minden körülmények között. De várhatóan érkezik. Mitöbb a pletykák már arról szólnak, hogy Alia Bhatt fog dalolászni benne. Elég sokat. Ami egyrészt szomorú, hiszen lehet akkor nem látjuk újra Prachi Desait, másrészt jóság is kiturkálható belőle, mert Alia már a Highway és a HSKD esetében megcsillogtatta létező énektudását (ez utóbbi ágyazva alant), szóval nincs mitől félni. Sőt. Várjuk.  

0 Tovább

A jövő

Vagy van az már jelen is.

Alia Bhatt pl engem meghazudtolva az idei év bw arca lett. Kvázi nem egy férfi színész, nem egy Khan, hanem Ő igen. Mind 3 filmjét imádtuk (higway, 2 states, hskd) és mellé még olyan vírusvideókkal ajándékozott meg minket, amikkel más senki úgy és ahogy. Cool.

Shraddha Kapoortól pedig igaz, hogy csak az Ek Villaint láttuk - még, de az elég is volt, beérjük vele jövő évig. Nyilván elfogultak vagyunk vele, de az idő neki dolgozik, és az ABCD folytatás majd helyre tesz minket vele kapcsolatban. Azaz, hogy a báj nem minden sokszor, bevállalta annyi szent, meglássuk.

0 Tovább

Rövidfilm: Going Home

Azért miközben néztem én se így képzeltem. Sajnos. Kicsit tényleg utopiaízű, ebben igaza van a rendezőnek: Vikas Bahlnak. Meg abban, hogy we can. Aminek nyilván india vonzata van, a nőkről szól, de nem nekik a Going Home. Inkább férfiaknak tanmese. Amúgy a tanulsági érdeme mellett sikerült úgy átültetni ötpercnyi képkocka együttesbe, amire azért Ashton Kutcher is pl felfigyelt. Majd wow szöveggel meg is osztotta fb lapján. Tényleg jó. Kötelező.

0 Tovább

Alia Bhatt as/in Genius of the Year

Rossz választ adtál? Hülyét csináltál magadból? Mém lettél? Ne is foglalkozz vele sokat. A sírás helyett nevess magadon. Alia Bhatt pedig ezt tette, de milyen szenzációsan.

Bő három hónapja történt ugyanis, hogy a Koffee With Karanban Rapid Fire módban (showismerők előnyben), keretében megkérdezték tőle ki is India elnöke, amit ő nem tudott jól. Ez pedig aztán elég volt ahhoz, hogy ő legyen az internet trolljainak bajnerbálinti ottani kinevezett helytartója.  

Az All India Bakchod (AIB) volt segítségére. Akikkel ilyen áldoku stílusban viccet csináltak a lufiból, amit óriásira felfújtak azóta Aliaval és az ő nemjóválaszával kapcsolatban. Készítettek egy közel 10 perces videót, amiben bemutatják mi történik a színésznővel mindjárt a show után.

Interjúvolják, látjuk a családot rajta szakadni, a kollégákat is beleértve, de nem sokáig, mert Alia a sarkára áll, és jön a Faraday Faraday.

Tetszikelem.

0 Tovább

Alia Bhatt: Samjhawan

Lassan már mindenki jobban énekel, mint Priyanka 'popsztár leszek' Chopra. Mert az egy dolog, hogy Salman Khan is, hiszen ő mindenhez ért. De, ami inkább zavaró lehet, hogy az új heroine üdvöskék közül ketten is elég tisztán (autotune rásegítés nélkül)-hallhatóan földbe döngölik. És ezek után egyáltalán de nem senki se sírja vissza a wannabe énekesnőt.

Aki aztán világgá is mehet szó szerint, ha meghallja, hogy most éppen Alia Bhatt (az idén már másodjára) énekli le a csillagokat az égről, miközben csak teszi a kereket, és puritánul adja elő a Humpty Sharma Ki Dulhania egyik leglibabőrősebb filmzenéjét. Úgy, hogy még kifejezetten nem is sikerült bombasztikusra, se a dal, se az ő különteljesítménye, viszont mégis kalapemelős, vállalható vállalkozás lett minden körülmények között a Samjhawan feldolgozás tőle.

És aki csak most kapcsolódik be, új trend született bwban. A plébek énekesnők pedig izgulhatnak, hogy velük mi lesz majd. Jelzem halkan: semmi. Mert azért Shreya Ghoshal még mindig örökké etalon lesz és marad. Ahhoz, amit ő csinál 100 Alia is kevés lenne.

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek