Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Badlapur teaser

Most vagy soha Varun! Mert pár kommentelővel szemben igen is megérett erre szvsz, meg tud birkózni egy ilyen szereppel is, a szépfiú és romeo féle alakítások mellett meg után. Annyira nem karakteridegen tőle, hogy ne nézzem ki belőle, nyilván eddig így tényleg nem láttuk.

Az persze fun, hogy elsőre ránézésre többek között nekem is Shahid ugrott be róla a Haider után szabadon. De na, ez nem von le semmit abból, hogy Sriram Raghavan filmének előelőzetese a ghajini méltó utóda is lehet majd akár (revenge és true storyság ötvözete).

Ja és a smile a végén nagyon erős. Tetszikelem.  

0 Tovább

5-4-3-2-1::: Bang Bang!!!

A következő teasert szeretném küldeni nagy szeretettel Tom Cruisenak, Cameron Diaznak Hollywoodba. Jelige: amúgy így kell ezt szakérteni. 

Irány tehát eldobni azokat a botokat, mert itt semmi sem lehet akadály, abban, hogy komolyan, de úgy komolyan jól szórakozzunk majd Sid' Anand októberi Bang Bang c. filmjében. Ahol elengedhetjük magunkat végre végre, Bradley Cooper indiai helytartójával az élen többek között.

És tudom elcsépelt már az agykikapcsolással jönni a mozik esetében, meg a popcornra hagyatkozni, de nem venném rossz néven, ha a végén tényleg ennyiben ki is merülne majd ez a BB. 

Ami egyébként hivatalosan, nevén nevezve is a Knight and Day (Kéjjel Nappal) remake, csak hogy most le van papírozva,

 szóval copypaste kiáltók... shut up. 

A zene persze abban egyetérthetünk eléggé blah első fülre. A többi viszont kiss kissnek tetszik lenni. Meg hát, nagyon nyugati, de volt kitől tanulnia. Bár reméljük a film után ez változni fog, és megfordul a kocka.

Azt azért mondjátok, nyugtassatok meg, hogy Tomnak egy ingyen mozijegy minimum bejátszik majd, csak hogy lássa ezt a saját két szép szemével.

0 Tovább

Dr Cabbie teaser

Trust me, I am a doctor! - No, you are a cabbie

Lehet a legutóbbi poszt során még azon zátonyoztunk le, hogy Salman Khan igent mondott egy ilye filmre (being human production), de nem kéne, hiszen már el is készült, most pedig teaser is van mellé. Ami eléggé figyelemfelkeltő lett mindazonáltal.

Ahogy azt tehát megírtuk, egy kanadai-indiai internacionális kooprodukció lesz a Dr. Cabbie, amit Jean-François Pouliot rendez, és egy olyan NRI a főhőse, aki Kanadába ment szerencsét próbálni az orvosijával, de végül taxis lett belőle. Welcome to Hungary, izé. Vagy mégse. Vagy valami más. Inkább. Szóval csak összeköti a kellemest a hasznossal. És igaza van. Mi meg ezen mókázhatunk egy filmre valót.

A főbb szerepekben ott lesz Vinay Virmani, Adrianne Palicki és Chris Diamantopoulos is, de a Big Bang Theory Kunalja is feltűnik benne, ha valakit ez izgat, minket viszont sokkal inkább érdekel a fekete ruhát viselő színésznő ott 1:05-nél, név szerint Isabelle Kaif, aki Katrina tesójaként, hashtag nadesalman, próbál berobbani a bw filmbizniszbe.   

Kell. A zenével együtt.

0 Tovább

Ek Villain teaser

Mohit Suri másodszorra is? A tavalyi bombameglepetés Aashiqui 2 után nem állt meg, hanem okosan-ügyesen üti a vasat, amíg meleg. És hozza magával Shraddhat is, hogy aztán jól megölje. Nadekérem. Ez már most elfogadhatatlan. Hacsak nem magyarázzák meg, hogy pontosan ki tette. A férj Siddhart Malhotra (aki egyébként jól fest, és be kell vallani a Hasee Toh Phaseban se alakított csúnyát) vagy esetleg Riteish Deshmukh? Engem megvettek. Bár nyár még messze, amikor is a bemutató napját éljük. De addig trailerek, dalbetétek záporoznak ránk, én már felkészültem lelkileg, jöhet. És ti?   

3 Tovább

Besharmi teaser

Remélem nem az április 1-ét játszatják velem, és akkor fel lehet készülni teljes magabiztosággal az utóbbi idők legkirályabb Sajid-Wajid filmzenéjére. Annyit ekéztem őket, hogy tényleg rájuk férne már valami évzene, vagy afféle gyanús daltermék. Még hogy rájuk, inkább ránk. Valahol én már el is könyveltem, hogy ez a Main Tera Hero zene nem fog kérdezni. Legyen is úgy meg igazam. Fingers crossed. De mikor jön már?

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek