Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mera Mann Kehne Laga

Még négy perc van vissza ebből a hétből. Szóval becsüljük meg, és használjuk ki jól minden egyes másodpercét. Például így, nálam most a Nautanki Salaa egyik filmzenéje pörög, mert i-m-á-d-o-m. Meg mert minden jó, ha a vége jó, és a hét zárása legyen legalább jó, ha a többi része eddig nem volt az.

És oké a Mera Mann Falak eredetije, ő írta, szerezte tavaly, az se csúnya, de ez a feldolgozás annyira könnyű, csettintős, vállvonogatos, hogy öröm hallgatni, mindig mosolygás lesz a vége, pedig nem kétszer hallgattam meg eddig összesen, elhihetitek.   

És akkor, végezetül, a refrén ordítson bele az éjszakába: mera man kahne lga pas aake na tu door ja chune de hoth tere zara sanson mei apni basaaa.

0 Tovább

Tu Bhi Draamebaaz

Miután megnéztem jöttem rá arra, hogy mekkora szarban is vagyok. Mert kérdés magamhoz, hogy fogok én így egy évzenét kiemelni a Nautanki Saalaból, ha lassan mindegyiket imádom, rongyosra hallgatom és szerelem szeretem all in.

A Draamebaaz pölö az elsők között volt azok közül, akik kapásból megtetszettek és azt mondtam már a legelején ez kell, ez piszokjó. De persze tudom, dönteni kell, bármilyen nehéz meló is lesz (felállítom a pro és kontra táblámat, voálá), azért majd a nyár derekán ki fog derülni, július elején, hogy a második negyedévben ki kerül fel innen, erről a fasza kis korongról a legjobbak közé, a listára.

Ehhez a dalhoz még annyit, hogy ha esetleg nem tűnt volna fel, egy Amitab Bachchan -cameo azért csak befigyel a videóban meg még maga a rendező is a kamera előtt pózörködik. Imádjuk, nem is mondhatnánk mást. Most sem.  

0 Tovább

Tu Hi Tu

Lassan már ott tartok, hogy nehéz bármit is hozzáfűzni a Nautanki Saala dalaihoz, dalbetéteihez. Nem csak azért, mert jók, hanem mert jók. Mások, különlegesek, egyediek, szerethetőek, élvezhetőek, és két hasonlót se találni a filmzenei korongon. Mickey McCleary tehát megcsinálta, hogy mit, a második negyedév egyik legjobb bw soundtrackét. Csak rajongani lehet érte, szeretik is odaát na. 

A Tu Hi Tut Ayushmann dalolássza el nekünk, a film pedig jönjönjön. Jöjjön már.     

0 Tovább

Saadi Galli Aaja remix video

Mindjárt március és a hét vége. De minek is addig várni, hozzuk szépen előre, támadjon és tapadjon a dallam már ma, már most. Dj Chetas Ayushmann 'Pani Da Rang' Khurrana legújabb, a Nautanki Saalahoz készített filmzenéjét tupírozta fel picit, hogy az táncparkett-kompatibilis is legyen. Röviden: az lett.

Jöhetne is a hangfalakból, danszolni rá nem lehetetlen, nem énekelni pedig elképzelhetetlen. Szóval ja, megszerettük ezt is, nem annyira mint a tavalyi csodát, de pont annyira, hogy azt mondjuk rá, az utóbbi idők legjobb remiksze ez bwban, gyerekek, ehhez kétség sem férhet. Kitkat neki.  

0 Tovább

Dil Ki Toh Lag Gayi

Ahogy kezdtem miután kikerült. Nem. Nem. Nem. Nem nézem meg. Nem. Nem. 

Ahogy folytattam pár másodpercre rá. Aztaa de királyság. Mert igen, megnéztem.

Mi mást is mondhatnék? Nautanki Saala dalbetéttől hangos jó estét. Meg egy Evelyn Sharmat. Megzabálom. Zabáljátok ti is. Must watch.    

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek