Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új Holiday poszter

Azt nem állítom, hogy falra vele azonnal, vagy hogy bw megtanult posztert készíteni, de nem kéne fegyvert fognia rám Akkinak, mert a kukába akarnám hajítani egy laza mozdulattal, mintha nem is létezne és tudomást sem akarnék venni róla. Elmegy szódával.

0 Tovább

Blame The Night

Hát most hol kezdjem? Talán ott, hogy minden de minden, amit eddig unalmasnak hittünk, az már nem az. Nagyon nem. Mert a Holiday legújabb filmzenéje, dalelőzetese, a Blame The Night minden előzetes várakozást felültornázva jól helyben hagyta a kétkedőket, és kiragadta a tescos fotelből, hogy aztán a táncparkettre invitálja magával, mert annyira piszok jó. ANNYIRA. 

De miben is unalomformabontó?

1) A feldolgozások nem az ördögtől valók.

2) Pritam tényleg úgy ért ehhez, ahogy senki ezen a földön.

3) Az ismétlés a tudás anyja, akkor is, ha a dal 10 sorból áll összesen.

4) A nánánánáná meg a legjobb refrén evör, ezért találták ki, meg fel, hogy így szóljon

5) És a Sonakshi-Akki jodi kémiája sose volt még kitapinthatóbb, és ennyire közelibb, mint itt és most.

A Holiday soundtrack meg lassan olyan lesz, amilyen idén még nem volt. Pedig a Queen, a  Highway, vagy éppen a 2 States, legfőként az utolsó, sem olcsó rezsicsökkentő daldarabokkal próbálkozott, eléggé felkötötte, meg feltette. De ez egyelőre, 3 szám (Tu Hi..., Shaayraana) után maga a tömör fülgyönyör. Dalmennyország. Amiért már érdemes volt elkészíteni a filmet. Ezeket hallva aztán lehet az akármilyen is.

És hát partyzene a javából. Olyan, ami végtelenítve a világ végére is elkísérhet a fülemben szólva. Az énekesekről meg. Arijit Singh is megazudtolja magát benne, és a romantikus zenéit, lehet ezt jobban is szereti csinálni? Aditi Singh Sharma szépen száll be - Piyush Kapoor meg ki kicsoda egyáltalán... de whatever, ő is bitang.

Blame the night filmzene = Blame the night dalbetét

u.i.: Preity Zintát eheti az irigység. 

0 Tovább

How to make it: Shaayraana

AR Murugadoss hogy néz ki már? Mert ahogy írtam róla eddig, úgy képzeltem el, hogy valami - legalábbis - nagy ember, magas és hasonlók, hiszen nem láttam eddig őt magát, csak a filmjeit. Erre most nézem ezt az #ígykészültet, ami a Holiday egyik dalbetétjének szól, a Shaayraananak, aaaaaaa és leteszem a szempilláimat, amikor a rendező úr betoppan a képckokákba, hogy éppen véleményt formáljon. Na de mindegy is, csak engem meglepett. Egyébként hatalmas fazon, már ha nem is úgy hatalmas.    

A romantikus dal és betét pedig Shridhar koreoján alapszik. Meg annak mindenféle táncmozdulatán. És szeressük is nagyon. A színészek is ezt teszik. Elég csak rájuk nézni, meg azt halgatni, ahogy beszélnek róla. És nem hiszitek el, hogy ezt mondom, de bárcsak ott lettem volna én is a forgatáson. Annyira jó az egész hangulata, miközben nem poénkodják el, vérprofik ezek, értenek a szakmához, hogy hogyan kell azt szakmázni. Akki meg Sonakshi pedig elérte azt, hogy úgy tekintek rájuk, mintha ez lenne az első filmjük evör. Boldog majálist.  

0 Tovább

Shaayraana

Egy név nem név? Akkor legyen kettő. Pritam, és Arijith Singh. Akik a felelősek azért, hogy most a szakadó esőben is dalt dúdolni van kedvem meg úgy általában jó a kedvem. És lesz is még. Akárhányszor csak ezt a dalt, dalelőzetest veszem majd a magamhoz, a füleimhez. Ergó a Holiday (a Thuppaki remake) filmzenéi magasan magasak mindennél. Hasonló hiperszuper folytatást is nekik, meg magunknak. Ha már ennyire el lettünk kényeztetve mindjárt az első két dalmorzsával. A léc is nagyobb már, mint én. Nézegessétek, azt csábuljatok el.

A dalbetétről meg csak annyit. És hogy vette le azt a szemüveget? wow...

0 Tovább

Tu Hi Toh Hai

Pritam ezt már szereti. Sokan meg pont ezért nem szeretik. So-so. De ha valamiben igazán otthonosan mozog a zenei rendezőnk, érzi magát előnyben, akkor az a dalfeldolgozás témakör. A filmzene-schmittelések nagy csácsára iz káming bek. Hello.

AR Murugadoss hindi Thupakkija pedig (lásd Holiday) tálcán kínált számára csomó jobbnál-jobb déli muzsikát és hülye lett volna nem elfogadni. Megragadni magának, csak neki. El is kezdte tehát ügyesen-okosan.

És nincs is nagy meglepetés, mert az Antartica bár szépen szólt a maga tamil és nem tudom milyen zenei rendezői módján, viszont Pritam Tu Hi Toh Haira való átfordítása még annál is dallamtapadásosabban teljesít szolgálatot. Már most a nyár zenéje, pedig nyár sincs. Cool. Várom a következőt.

A videó meg a sokat látott, megélt Akshay-Sonakshi jodival is teljesen fogyasztható. Bár ez is inkább az eredeti érdeme. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.09.
2014.07.01.
2014.06.20.
2014.05.27.

Utolsó kommentek