Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Holiday poszter

Szóval AR Murugadoss a nyár közepén elhozza azt bwba, amit már egyszer elhozott Kollywoodba tamil nyelven. De ő már csak ilyen. Ha a Gajinivel sikerült, akkor meg hajrá. Akshay az új Vijay. Mi meg nem vagyunk semmi jó elrontója, pláne úgy, hogy az első általunk kipróbált dalbetét hozta a kötelezőt, vagy még annál többet, de arról majd. Most poszter. Húha. Boom goes the dinamyte.

0 Tovább

Holiday trailer

Minden, ami nekünk unalmas, az bwnak érdekes. Hiszen hiába volt az utóbbi időkben 5426721-szer, csillonyiószor a vásznon Sonakshi és Akshay féle bw film, mert most megint lesz egy a nyáron. Ez ám a Holiday.

Ami viszont azért lesz már és érdekes, szokták volt mondani ilyenkor, mert ugyanolyan lesz mint a többi. Maszalaszerű, szagú, meg még remake is. Ha minden igaz, akkor tavalyelőtti tamil nyelvű kollywoodi alkotásnak, a Thuppakkinak feldolgozása lesz. Az eredetiben Vijay alakított szenzációsat, legalábbis azt írják, nem láttam, így Akshaynak fel kell kötnie, hogy egyszerre szerelmes és akció hős legyen, vagy titkosügynök, olyan jó, mint amilyen a kolléga volt, első körben.

És még egy valami, ami nem változik. A rendező, és annak személye. Hiszen AR Murugadoss ahogy 2012-ben, úgy most is lefoglalta a rendezői széket. Ugyanazzal a sztorival, talán kicsit más helyszínekkel, talán más zenei rendezővel (itt Pritam lesz a boss), de lényegében neki ez már bejött korábban.

Nem is hiába vezetik fel úgy a baromi hosszú előzetest, hogy a Ghajini rendezőjétől. Na azt pl. nagyon szerettük. Ha fele annyira lenne rendben ez, mint az volt, akkor már megérte. És lehet, nincs kizárva, hogy sikerült neki újra a nézők kedvében járni. Egy 100 croret simán kinézek belőle. Bár az oridzsinalt megverni lehet nem fogja tudni, úgy minőségbe, mennyiségileg már nem olyan biztos. De lássuk. Nem kötelező képkocka látnivaló, de azért idevele.

0 Tovább

Holi flashmob

Tegnap hó. Ma napsütés. Holnap eső. De a színek fesztválja még mindig tart.

Itt éppen egy amerikai egyetem diákjainak rögtönzött műsorát élvezhetjük, ahogy ők ünneplik, köszöntik a Holit. Ügyes-ügyes, já választás filmzenéből, sőt még koreo'hoz is hűek maradtak. Szeretem az ilyent.   

0 Tovább

HOli, HOLi, HOLIday

Indiában már kergetik el a telet az év és a világ egyik legkirályabb ünnepén. Remélem messze viszik el, és kihirdetik a végén tavaszt, hogy itt van, megérkezett, welcome-welcome, ideje volt már.

A fesztről lehet többet és okosságokat olvasni még bárkinek, én most nagyon nem mennék bele. Csak videokontentet adok róla, hogy milyen is ez, és de jó lenne ott lenni, benne lenni, még úgy is, hogy gondolom azért nincs és nem lehet kellemes íze szájnak-szemnek egyaránt olykor, vagy. De ez a legkevesebb, a végén úgyis jön a fürdés, induljon hát a színek fesztiválja, ti meg ne csodálkozzatok, ha az  elkövetkezendő pár napban több kolorizált kontentet seringelek az átlagosnál. Hepi, hepi. 

  

0 Tovább

Hepi Holi

Helyszín: Spanish Fork, UT. Ahol minden évben több mint 40.000 ember gyűlik össze a Hare Krishna templománál, hogy együtt megünnepeljék a Holit. Ezzel a - bár egy évvel ezelőtt készült - videóval szeretnénk most mi boldogat kívánni. Színezd, színezd újra.   

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.09.
2014.07.01.
2014.06.20.
2014.05.27.

Utolsó kommentek