Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hero

Sooraj Pancholit a neve megelőzte. Ha lehet így mondani hendikeppel indul a bw bizniszbe. Hiszen Jiah Khan öngyilkossága után (vagy miatt) az ő nevét lehetett hallani a legtöbbet. Ami aztán kihatással volt a debütálására is. Egészen ezidáig. Ugyanis a legújabb hírek szerint, ő lesz Subhash Ghai 1983-as Hero remake-nek a főszereplője, amit Nikhil Advani rendez, és a háttérben Salman Khan támogatja bőszen. A heroine Sunil Shetty lánya Athiya Shetty lesz, aki ugyancsak itt debütál, valamint rajtuk kívül Govinda is feltűnik majd a filmben.

0 Tovább

Holiday mashup

Van itt évzene, egynyári, pritamklasszikus, szóval dj notorious is látta benne a soha vissza nem térő esélyfecnit, ezért aztán jól szét-agyonmesápolta ezeket a Holiday dalokat. Amiből végül egy nagy lufi lett. Túl van ez is pörgetve indokalatlanul. Pedig a jobbnál szebb kreditek ott pihennek a soundtracken. Legközelebb talán a kevesebbel is kéretik beérni. Egyszer szódával elmegy.

0 Tovább

Palang Tod

A kék ötven árnyalata. Meg Govinda rázza a régi szép idők emlékére ebben a Holiday dalbetétben. Ami lehet sokaknak megdobogtatja a szívét, és elcsábulnak felette, viszont én most abba a táborba tartozom, akiket ez a Palang Tod nem különösöbben ránt ki a szürke hétköznapokból. Jól szól, ahhoz már kevés, hogy szeretni is akarjam. Tipikusan olyan túlgenerált, amiből és amiért is számomra kiveszik az élmény faktor.

0 Tovább

Ashq Na Ho

A Poi Varava meg így szól hindin, Pritamtól, bw keretek közt. Kicsit modorosabban, kicsit hatásvadászabban, de Arijit Singhesen. Elvenni tőle nem lehet az üzenetet, tiszteletben is tartjuk, és fejet hajtunk előtte. Meg azok előtt, akik harcba mennek a hazájukért (nem csak), és vérüket, életüket adják. Az Ashq Na Ho szép is, érzelemes is, jóllehet volt honnan meríteni. *Salute*.

0 Tovább

How to make it: Blame The Night

Bosco koreográfiája, Pritam megunhatatlan nánánánánája és azok a PILLANGÓK. Ergó így készült a Holiday Blame The Night című dalbetétje. Kedvet is kaptam újra megnézni-hallgatni, hiába volt már meg és ment át a fülemen 472561-szer, kell még egy. Bár oké, egy nézés nem nézés bwban. Hát jó. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.09.
2014.07.01.
2014.06.20.
2014.05.27.

Utolsó kommentek