Priyadarshan legújabb filmjét nézve rájöhetett arra, hogy van valami, amitől nem kerek az egész. Van valami, ami egyszerűen nem illik a többi kockához, elüt azoktól. Megpróbálta azért rakni, rakosgatni ide, oda, előre, a közepére, a végére, de sehogy se akart klappolni neki. És úgy gondolkozott, hogy ha ezt ő így kiszúrta, hát akkor a nézők de mennyire ki fogják majd. Ezért aztán az utolsó utáni utolsó pillanatban úgy döntött, hogy kezébe veszi az ollót és kivágja ezt, ami nem odavaló. Az item numbert.

Ami egészen pontosan a Laila néven futott és amiben Mallika Sherawat vámpírok, torreádorok, és afro táncosok között danszolt, illegette-billegette magát. Mindezt már múlt időben persze, hiszen ez volt, van is valahol, de a filmben nem lesz. De mi azért vessünk rá egy pillantást gyors'. Az utolsó vacsora jeligén:

Pedig jó ez, még mindig. Jobb is, mint néhány idei. Arról persze lehetne beszélni, beszéltünk is akkor  a promó kapcsán, hogy ez így, ebben a formájában miként is kerülhet bele egyáltalán egy thrillerbe. De a válasz rá bw lenne. Hiszen tudvalevő, hogy az item number intézménye magasról tojik az ilyenre, mint a filmmel való szoros kapcsolatra. Mert a közönséget tényleg sokszor nem érdekli, ha ez az dal nagyon másképpen néz ki, mint a film. Ez számukra egy külön világ, dolog, a filmtől mentes (valaki csak ezért nézi meg a mozit, ezért az egy jelenetért veszi meg a jegyet, stb). Erre persze hivatkozott is - a koregráfustól elkezdve Mallikaig bezárólag - mindenki rendezőnél, de az hajthatatlan volt. 

Oké, nem nagy ügy. Nem ezen fog elcsúszni a Tezz. És talán van is abban valami, valami igazság, hogy ezt most nem kellene erőltetni bele. Rendben van. Értem. Egyedül csak azt nem lehet felfogni, hogy a tisztelt rendező úrnak miért a bemutató előtt 4-5 nappal kell rájönnie arra, hogy az iksz nem megy az ipszilonhoz. Különösen azok után, hogy 1) Mallikanak kipengettek komoly aprópénzeket ezért, ahogy 2) az egész item forgatására is elment néhány a budgetból, valamint 3) hogy - úgy tudni - már maga Priy' a kezdetektől amúgy is ellene volt.