Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mallika és Depp

0 Tovább

Appy Budday

Na ez se lesz egy kötelező hallgatnivaló. Strigula neki.

Kismet Love Paisa Dilli egyik dala len ő. Eléggé nagyon bé. Talán már majdnem olyan szar is, hogy jó legyen aztán, de végülis összeségében mindig szar marad.

A dalbetét talán az, annak promója (koreo sötöbö), ami még feldobja itt-ott helyenként, de igazából az se segít rajta. Így lesz első találkozásból...utolsó.  

0 Tovább

Kismat Love Paisa Dilli poszter

Nem tudok másra gondolni, mint hogy kinyitották a szar posztereket adó csapokat. Mert az utóbbi időben egymást licitálják túl a gyengébbnél semmilyenebb plakátok. Ott volt ugye a Raaz 3 féle, aztán a többire már nem is emlékszem inkább, a lényeg: ez se kivétel az alól. Szintén tengerész.

A filmről majd picit később. De amit látunk azt látjuk, az nem titok. A szereplők Vivek Oberoi és Mallika Sherawat lesznek. Akik fura páros így elsőre. Nem is nagyon dereng, hogy szerepeltek együtt valaha is ez eddig a bw életben. Meg aztán nagy visszatérők ők. Vivek Oberoit a fene se tudja mikor volt már moziban, úgy filmben szerepelve értem, de ugyanez elmondható Mallikaról, aki inkább mint item girl szerepelt csak sokat mostanság.   

0 Tovább

Cannes-ban jártam: Mallika Sherawat és Sonam Kapoor

Gondolták ügyet vesznek arról, mi történik bw üveghegyen túl. Itt éppen gáláznak, de nem tudom mire és milyen klassz outfitekben. Csak csinálják, mert menő. Erről vagy inkább ehhez kapcsolódva mondta azt egy indiai producer a minap, hogy bw teljesen feleslegesen költi pénzét ide Cannesba, mert annak semmi, azaz zilch haszna nincsen rá, a jövőre nézve, együttműködésekre, importra-exportra stb. Van benne valami. Amúgy Aishwarya is ellátogatott oda, de ő neki külön poszt dukál majd, innen is. Most egyelőre jöjjenek a szépek, hogy ne legyek szemét vele még én is és mégis.

0 Tovább

Tezz: NO Laila

Priyadarshan legújabb filmjét nézve rájöhetett arra, hogy van valami, amitől nem kerek az egész. Van valami, ami egyszerűen nem illik a többi kockához, elüt azoktól. Megpróbálta azért rakni, rakosgatni ide, oda, előre, a közepére, a végére, de sehogy se akart klappolni neki. És úgy gondolkozott, hogy ha ezt ő így kiszúrta, hát akkor a nézők de mennyire ki fogják majd. Ezért aztán az utolsó utáni utolsó pillanatban úgy döntött, hogy kezébe veszi az ollót és kivágja ezt, ami nem odavaló. Az item numbert.

Ami egészen pontosan a Laila néven futott és amiben Mallika Sherawat vámpírok, torreádorok, és afro táncosok között danszolt, illegette-billegette magát. Mindezt már múlt időben persze, hiszen ez volt, van is valahol, de a filmben nem lesz. De mi azért vessünk rá egy pillantást gyors'. Az utolsó vacsora jeligén:

Pedig jó ez, még mindig. Jobb is, mint néhány idei. Arról persze lehetne beszélni, beszéltünk is akkor  a promó kapcsán, hogy ez így, ebben a formájában miként is kerülhet bele egyáltalán egy thrillerbe. De a válasz rá bw lenne. Hiszen tudvalevő, hogy az item number intézménye magasról tojik az ilyenre, mint a filmmel való szoros kapcsolatra. Mert a közönséget tényleg sokszor nem érdekli, ha ez az dal nagyon másképpen néz ki, mint a film. Ez számukra egy külön világ, dolog, a filmtől mentes (valaki csak ezért nézi meg a mozit, ezért az egy jelenetért veszi meg a jegyet, stb). Erre persze hivatkozott is - a koregráfustól elkezdve Mallikaig bezárólag - mindenki rendezőnél, de az hajthatatlan volt. 

Oké, nem nagy ügy. Nem ezen fog elcsúszni a Tezz. És talán van is abban valami, valami igazság, hogy ezt most nem kellene erőltetni bele. Rendben van. Értem. Egyedül csak azt nem lehet felfogni, hogy a tisztelt rendező úrnak miért a bemutató előtt 4-5 nappal kell rájönnie arra, hogy az iksz nem megy az ipszilonhoz. Különösen azok után, hogy 1) Mallikanak kipengettek komoly aprópénzeket ezért, ahogy 2) az egész item forgatására is elment néhány a budgetból, valamint 3) hogy - úgy tudni - már maga Priy' a kezdetektől amúgy is ellene volt. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek