A bollywoodhungama számolt be arról a minap, hogy két nagyon is ígéretes remake közül választhat bw királya. A döntés egyedül már csak az ő kezében van, rajta a világ szeme. Tessék tippelni. Hogy mikből lehet? Mondom gyorsan.

Az egyik AR Murogadoss Ramana filmje, a másik meg Menon Vettaiyaadu Vilaiyaaduja (egyik se piskóta teszem hozzá). Ez utóbbiban pl rendőrt alakíthat, amire legutóbb a One 2 Ka 4 kapcsán volt lehetősége, azóta nem is igen láttuk ilyen szerepkörben. S úgy is hírlik erre hajlik inkább, tehát van és lehet esély arra, hogy újra egyenruhát ragadjon a színész.

De nem csak az ő neve merült fel, hanem egy másik Khané, Salmané, is. Sokak szerint vele is szívesen leforgatnák a hindi verziót, bár ezt Menon mindenhol cálfolja. Azt mondja, erről szó sincs, mivel ez csak SRK filmje lehet, benne és vele gondolkodnak, másban nem. Addig legalábbis, amíg nem ad egyértelmű választ a felkérésre.

Mellette szól az is, hogy Kamal Haasan, aki az eredetiben alakítja ezt a rendőr szerepet, megfelelő választásnak, jelöltnek tartja SRK-t. Sőt amikor megkérdezték tőle, hogy ki játssza el majd őt hindi remakeben, azonnal azt válaszolta, hogy Shahrukh.

Érdekesség még, hogy a film, az oridzsinalt látva sokak szerint Aamir Khan közelgő Talaasha lehet (sötét- noiros-rendőrös).  Ezért sokan úgy gondolják, hogy SRK még azért sem bólintott rá VV- ra, mert előtte megvárja, hogy a Talaash hogyan fog szerepelni a kasszáknál. És csak azután tesz pontot az ügy végére.