A színész ha eddig nem, a Rockstar után biztosan kapós lett bwban. Producerek, rendezők futnak utána, kopogtatnak az ajtaján, és bármit megtennének egy alakításáért. Viszont Ranbir a filmfare díj és a  dicsőség után nem akar azonnal a földre kerülni, érthető, akármit bevállalni, ezért csak arra figyel fel, ami igazán érdekli és ugrik fejest abba, amiről úgy gondolja, hogy annak kábé olyan sikere lehet, mint amilyen a Rockstaré volt.

Ha nem lát benne semmi pluszt, akkor nemet mond. Akárkinek. Pl. még a gyerrekkori barátjának is, Rohit Dhawannak is. Aki legutóbb éppen a Desi Boyz rendezője volt. Arról, hogy pontosan mi állhat a döntés hátterében, azt senki sem tudja, mindenki csak találgat össze-vissza jobb híján. Sokan a kevés fizura, mások rossz forgatókönyvre gyanakodnak, és vannak akik szerint a színész már régen tudja, hogy minek a forgatására is lesz hivatott megjelenni majd a közeljövőben. Mondunk is mindjárt két pletykát ezekből.

Azt mondja mindkettő remake lenne. Természetesen olyan filmekből, amik eredeti formájukban, nyelvükön hatalmas sikert, sikereket értek el.

Először is szóba került a Ko. Egy 2011-es tamil film, aminek már biztosan, hivatalosan is lesz hindi feldolgozása. A rendező Prakash Jha lenne, a címe meg Satyagraha. És Ranbiron kívül még Amitabh Bachchan is szerepelne a moziban. Az eredeti története egy újságnál dolgozó fotóriporter körül forgott, és egy poltitikai thriller volt. Mondani se kell mennyire nem váratlan a két színész nevének felbukkanása a mozi kapcsán. Főként azok után ismeretében, hogy Amitabh mostanság hindi politikai thrillerekben tűnik fel, míg Ranbir, ha emlékszünk rá éppen a Wake Up Sidben alakított fotóst, egy kábé ilyesmi karaktert. Szóval az is lehet, benne van, hogy valaki csak összelegózta a fejében, milyen jó és szép lenne, ha ez így nézne ki. De talán több annál, szeretni szeretnénk az az egy biztos.

A másik. Egy telugu remake lenne. A filmet, a Businessmant alig két hete mutatták be a nagyérdeműnek, de máris hindi remakeben gondolkodnak. A főszereplője Mahesh Babu ezt be is jelentette, hogy van róla szó és szívesen megcsinálni úgy is. De aztán egyszer csak arról lehetett olvasni, hogy kilépett mégse csinálja, s ekkor került képbe - a helyére nyilván - Ranbir. Aki mellett a rendező Puri Jagannath döntött végül. Csak jelzem, hogy a színész korábban hasonló szerepkörben látható volt már, így nem a véletlen műve, hogy a neve előkerült, és az sem lenne, ha még a végén el is vállalná. Azonban annyi még hozzátartozik a sagahoz, hogy Abhishek „Junior” Bachchannal is voltak tárgyalások a szerepet illetően, de ott a pénz kérdésénél megakadtak felek, oszt vége is lett. Ennek ellenére Puri Jagannath nagyon szeretné elkészíteni a bw feldolgozást, most már Ranbirral az élen. Hát hajrá.