Az MDKM Ashima Chibber rendezői debütje lesz, egy YRF film, szóval a háttér miatt nem kell majd különösen aggódnia. Mitöbb, már színészt is kerítetek a filmjéhez, mégpedig Saqib Salimot, aki szerepelt már korábban (és először, debütált) egy Y-filmben. Most pedig itt találta magát, felkarolták, látjuk még a jövőben hello.

Heroine még nincs, de sztoriról akad információnk. Ha bwon belül mozgok akkor picit Ferrari Ki Sawaari dejavum van, különben meg Meglógtam a Ferrarival némi túlzással persze, csak itt a Marutival teszi ezt a főhős. A nagy hős szerelmes, aki le akarja nyűgőzni a kiválasztott lányt apja új ilyen márkájú csodájával. Ezért ellopja tőle, de aztán meg elveszíti a szerecsétlenje. És így lesz ebből az ígéretek szerint egy fergetes komédia. Ha és ha.

A kérdés tényleg az, hogy vajon ez a fajta történetmesélés, és a kocsik filmcselekményekben való központi használata mennyire ragadja meg az indiai nézőket - igazán nagy sztárok nélkül egyelőre. Meglátjuk. Az száz, hogy hypeolni fogják, hiszen ott a Y. Már ilyen előplakátot is terveztek és kiadtak hozzá, mert hogy ők komolyan veszik. Én azonban nem. Már most. Lapozzunk.