Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yaar Na Miley úgy, ahogy eddig még nem láttad

Már ha a Nargis Fakhrival leitemnumberezett verzió nem gyere be akkor majd talán most sikerül a kedvedben járni. Hiszen itt Salman partnere, az új item queen Jacqueline Fernandez. Aki a filmnek amúgy is főszereplője volt #KICK, de most exkluzív keretek között az egyik legharmatosabbra sikeredett dalelőzetesben találja magát, meg mi őt.

Némileg azért az meglepetés, hogy pont ehhez a dalhoz mindjárt két színésznői változat is készült (ennyire nem bíztak az elsőben???), de végülis mindegy, mert ezen ő, az ő személye, az ő picit több tánctudása (Nargisnál) se segít. Bár kétségtelen szebbnek jobban tetsző, mint a korábbi.

A filmet meg nagyon reméljük, hogy a következő hónapban már mi is szemügyre vehetjük közelebbről. 

0 Tovább

Ezt ne próbáljátok ki otthon

Írhattam volna aláfelémellé a Kick mindentvívő, extravaganza jelenetére, ahol Salman alias Devil úgy kell át a vonat előtt, a vasúti átjáróban, hogy ahhoz bw színésznek kell lenni minimum. De ez nem jelenti azt, hogy Indiában ne lenne egy őrült figura, aki mégis bevállalná, hogy utána csinálja, mert ha ő igen, akkor ő miért nem. Nyilván fakeíze van, bár legalább a kerékpárral nem tetézik, mert az úgy maga lenne a film és már hihetetlen is. Habár... de ezt már mindenki döntse el maga miben és minek hisz. 

0 Tovább

Tu Hi Tu

A Kicknél a bemutatón túl már elértünk arra a pontra, hogy már nem lepődünk meg egy újabb ugyancsak szenzációs dalelőzetesen (mert a Tu Hi Hu is Neeti Mohan dalolászásával, Himesh szépet domborított itt), hanem inkább a fél szemünket a jegyeledásokra, a nézettségi mutatókra szegezzük. Bár ne tennék.  

Hiszen, mint kiderült, sokkal nyögvenyelősebben kezdett a jegypénztáraknál a Kick, ahhoz képest, hogy egy Salman Khan film. Ergó reklámra se sajnáltak, a nép is szereti, a dalokat is bekajálták, mitöbb elég sok vásznon, moziban vetítették. Erre jött egy alig 27 crore/first day.

Mi azért egy biztonságos 30-ra taksáltuk előzetesen. De ez semmi, a Krrish tudott hasonlót, és akkor a Chennai Expressről és a Dhoom 3-ról ne is beszéljünk, akik más szinten vannak, bőven 30-on felül. Talán az Eid, talán a Salman faktor ég ki, de ez már megalapozta a további eladásokat is. Amik javultak persze, viszont a magic 100 croret csak 4 nap alatt matekozta össze. És simán lehet blocbuster belőle (update: az is lett), de ilyen 400+ crorekat alig ha fog bezsebelni, amit megcéloztak neki mindenhol előtte.

Némileg meglepetés, hogy ennyire alul teljesített, ami sok pénz nem árt leszögezni így is, meg hatalmas nézőszám, azonban az ember többet várna. Várt volna, pláne, hogy egy ilyen ígéretes casttal meg előzetessel volt megáldva a Kick. Sőt Salman is dalra fakadt, na vajon miért, hármat találhattok.

Egy ajtó tehát bezárult, viszont a HPNY, a Peekay és társai előtt még ott az út, az esély, hogy megbirizgálják az oroszlán bajszát, és többre vigyék annál, mint amire a Kick vitte.     

0 Tovább

How to make it: Hangover

Csak hogy tiszta vízet öntsük a pohárba, Salmannak azért az autotune nagyon is a kezére játszik, de tudjátok inkább ez, mint 100 Priyanka dal. Nem is azért, mert nem veszi komolyan magát, hisz valamennyire igen, hanem mert ott van mögötte a Meet Bros Anjjan. Ez az ő érdemük. Ahogyan megírták ezt, desisen, nagyon magas évzene oktánszámmal (PeeCeenek ilyen nincs).

És talán, sőt biztos, hogy Salman seggén tolják fel konstans a szivárványt, ha csak szóba kerül ez a filmzene, pedig Shreya megint hogy ki tesz magáért a dal többi részében, amikor ő a mikrofon-soros. Aztán meg elhallgatják előlünk, márpedig ő igen kihozza azt belőle, amit csak lehet. A kedvencem, ahogy a refrént színezi, és ahogy Salman azt nem tudja. Rendesen tagoltan, a végét elharapva, a csúcsra járatva. Ott mindig elmosolyodom, hogy ez mekkora teliprofi.

 I am so stressed!! What do I do? Romantic song with Salman Khan!!  

Persze Salmannak is kijár a önvállveregetés, hogy megcsinálta. Pedig a következő ígykészült a tanú rá, hogy azért maga se hitte volna, hogy ebből lesz valami. Látni, az MBA fiúk se bírják cérnával, majdnem elnevetik magukat, de ha ők nem, mi helyettük is ezt tesszük, ahogy látjuk a színészt szorult helyzetben, nem valami masala híróként feszítve. Küzdeni az énekléssel, nagyon fun az egész. Haláli, de ehhez a színész is jó arc. áriáriári

Aztán annyira belejön, hogy már mindenhol minden körülmények között énekelni van kedve (ennyire azért ne legyünk nagyképűek). De szerencsére a stúdió mellett a betéthez, annak készültjéhez is kapunk snitteket bőven. Amit konstatálva, az ember irigy, és egyben dagad a melle. Mert bw szerelem, pontosan ezért, míg a fene vigye el, hogy megint nem lehettünk ott.

Végigkacagtuk jóízűen és szituáltan ezt a howtomakeitet. Meg is néztük még egyszer, hogy tényleg ilyen volt ez, vagy csak déli báb. De nem, ez feelgood. Kár, hogy csak 3 perc az egész. Epic. Főnök. Dat.

0 Tovább

Kick poszter

Még 3 nap! Már lehet fogadni, hogy a Kicknek hány nap kell a 100 crore-hoz, vagy hogy első nap majd mennyi embert ránt magával. Annyi szent, hogy a Jai Hot elfelejthetjük, mert Salman most tér vissza igazán. És ha már bet, akkor legyen first day olyan 35 crore alsó hangon. Sanszos, az emberek ki vannak éhezve rá.  

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek