Percek óta azon gondolkodom (megint), hogy mikor volt utoljára igazán jó item number az évben. Volt persze, de marha régen. Tényleg alig emlékszem rá. De, de nem azért, mert nem lehet, hanem a sok kacat miatt, akik annyira vállalhatatlanok, hogy a vállalhatóknak tesznek ezzel keresztbe. A mennyiség pedig ebben a műfajban nem egyenlő a minőséggel. Nagyon nem.

A mostani IN a Maximum c. filmhez készült, a fő lány pedig az a Hazel Keech, a brit modellből lett dél-indiai színésznő, akit Salman Khan fedezett fel, hozott el bwba. A Bodyguardba élete első bw szerepét is megkapta a Khannak köszönhetően, mostanra pedig már azt is elmondhatja, magáról, hogy saját IN-e van. Az más kérdés, hogy erre büszke, és lehet egyáltalán büszkének lenni, látva alant a még nem végleges, csak promót a tételből?...

Fejvakarás. Annyira azért nem rossz. Közhely, de taliztunk már ennél olcsóbbal is ez eddiglen. Azonban egy valami levakarhatatlan lesz róla, hogy az eredetit, ami a telugu Aarya címűben volt látható és hallható nem tudja még megközelíteni sem. Mondom, a látottakban is mögötte jár (ezmiez már bw?), míg a hindire való fordításban is elveszik valami. Sokkal jobban szól telugun. Csalódás ahhoz képest. Sőt be kell vallanom: azt többször is visszajátszottam, míg ezt nem. Be is embedeltem gyors' az oridzsinált legalá, hogy lássuk a különbséget. 

Ami még a hindi verzió ellen szól, hogy ha teszem azt, most eltekintek az eredetitől, mert régen volt, mert más világ, mert iksz és ipszilon, egyszerűen akkor is kevés még bw viszonylatban is. Az év végi top10-hez ez egyelőre kevés lesz (várjuk azért meg a teljes hosszút meg a filmet), hiába is twistel oly annyira Hazel Keech, ahogy csak bírja. Szép és a tánca is elfogadható, de itt kérem a koreográfiában lett minden elszúrva, ő arról meg nem tehet ugye. Azért a filmben nem fogok továbbpörgetni, ha majd jön. És ez már nem kis dolog, látva a korábbiakat, ahol ilyet is mondtam.    

- és akkor itt a királyságos eredeti, ha már egekig magasztaltam.