Az idei bw felhozatal egyik legelborultabb filmje volt a Delhi Belly. Az a fajta, amin fogod a fejed, miközben előtted a srácok a moziban is ugyanezt teszik. Mert nem értik, miért, hogyan, mibe keveredtek bele, de ha már ott, benne vannak, a szarban mondjuk ki, akkor próbálnak kijönni belőle, élve azért, mégis. De az meg nem olyan könnyű ugye. Mi következik ebből? Még több s#!t happens, hatványozottan, a köbön. Azt hiszem a DB egy tényleg őrült, vicces, (fekete, groteszk) humoros, ötletes, mocskosan szórakoztató bw és mégse annyira bw mozi a javából. Hogy hogyan? Ez már egy a változás jegyében készült kortárs darabokból, ami picit szembemegy a bw sajátosságnak, és szemmel láthatóan a nyugati képízvilágból indul ki (a hangoveri élmények pl befigyelnek itt azért). Ami made in India kockázatos vállalkozás tud lenni, sokan elestek már eme harcban, de a DK simán megugorja a lécet. Azzal, hogy maga mellé állítja az embereket, akik szeretik, imádják ezt a három szerencsétlent nézni, és jókat derülni rajtuk.

A párhuzamos filmművészet új bw alkotása zenéjében is hordoz kuch khaast. Azaz valami mást, valami különlegeset. Itt a DK Bose, de ez csak egy a sok közül. Mert amúgy rengeteg ilyen van még a korongon, ami fura bw viszonylatban nézve. Vagy lehet csak én érzem így? Lehet. Nem tudom. A lényeg, hogy a számhoz párosuló fura klipmontázs készítését nézhetitek meg itt alant, meg meg is hallgathatjátok egyúttal. Csak ne hogy dallamtapadás legyen belőle még a végén. Na de nézzük a videt. Megtudhatjuk vagy nem, hogy miért ez a szám címe, ami. Vagy hogy mennyire nem érzik rocksztárnak magukat a szám előadói, a színészek. Aztán a monokliról is szó esik, ami nem makeup, hanem a házasság hozománya, meg még sok mindenről ezek után. Látjuk pl azt is, ahogy szétbontják a fiúk a komplett felszerelést maguk körül. Most mit lehet ezek után mondani de tényleg? A DK Bose egy őrült szám őrült figurákkal. Amit csak és csak is kajálni lehet. Egyébként ez lett belőle végül, 2 és fél milka nézettséggel, eddig, hejhej.

Ja és még valami. Ha cool listát kéne készíteni a mostani bw arcokból, akkor Aamir Khan rajta lenne, az első helyen toronymagasan. Mert amit csinál ez a pali bwban, annál nagyobb kulság nincs Indiában, a mustache meg ami vele jár, ahogy kinéz, az már coolzás. A cameot meg nem is hozom fel, mert majd később.