Azon vettem észre magam, hogy úgy tekintek már egy Shah Rukh Khan-i filmelőzetesre, mintha az nem is Shah Rukh Khan-i lenne. Vagy legalábbis hozzá szoktam már egy ideje akaratlanul, hogy szemellenzőt viseljek, mert a színész továbbra is csak keresi régi önmagát. A baj pedig ott kezdődik, hogy ő azt hiszi, ehhez tényleg a múltba kell vissza mennie, csak hogy ezt vegyük alapul. Pedig Farah Khan se tegnap rendezett egy utolsót, simán benne van a kockázat, akkora, amekkora név alapból.  

Korábban írtam is a HNY kapcsán, hogy ha tehetném előre forgatnám az idő kerekét oda, amikor Srk tényleg elkezd nem haveri körökből rendezőt választani, meg csak a pénz után futni. És erre minden esély megvan majd a Fannal, és így tovább. De egyelőre, addig még, ez az év előttünk áll, a Diwali, amikor jól bemutatják ezt a filmet. Ki kell bírni tehát valahogy, aztán az is lehet, hogy még a végén sokkal patentebb lesz, mint amilyenre ez az előzetes (félre)visz. Bár engedjétek meg, hogy most sírjak, legyek szkeptikus ennek láttán. 

Mert ez impotens. Az égvilágon semmit nem tudnának eladni ezzel a három perccel. Még egy fogkefét se komolyan. Nyilván a trailerkészítők a sárosak. És ilyenkor mindig azon agyalok, hogy hát jobban és szebben is meg lehetne ezt varázolni. Erre fel, itt ez a Happy New Year, ami Dubajozik, nem kis színészekkel és rúpiával van megáldva, aztán mégse sehogyse de nem. A csillogás és a villogás persze szépnek szép (szemorgazmus), de a humshakalsi humor már könyökön túli, Deepika is kevés, a mission meg hidegen hagyó (tour de diamond).

Heist film lenne amúgy, a javából. Arra és azért született, de ezt meg megöli a trailer. Hirtelen annyira történetgrandiózus, hogy simán benne van egy 3 óra is majd, de túl lett cifrázva így első blikkre.

Nem akarok és nem is látok bele többet, viszont azt elhiszem, hogy ennyire nem rossz az HNY fekvése. A Vishal-Shekhar zenéi még mentőöv lehet (CE után).

Hogy moziban? Srk-tól ez édeskevés, nem is vagyok benne biztos, hogy premierbe tolnám. Várnék pár napot mit mondanak rá. Szóval igen, idáig jutottunk. Jó lenne, ha a gyémánt a közönség lenne. Azt megtalálni és ellopni, rabul ejteni. Összeségében csalódás.