Igazán egymondatos hír, de azért írtunk már róla többször többet is eddig, szóval megéri megérdemli, hogy külön posztot kapjon most. Eddig ugye cím nélkül szerepelt a YRF egyik új filmje, amiben Sonam Kapoor és Ayushmann Khurrana lesznek a főszereplők, mi set tudtuk, senkinek se árulták el, így is voltunk kénytelenek kontentot seringelni vele, ezzel a filmprojekttel kapcsolatban.

Persze ebben nincs semmi új, legutóbb a JTHJ-nal játszották el ugyanezt, és éppen a YRF akkor is. Ez a mániájuk, amúgy nem is tudom, még nem képzeltem el milyen lehet egy olyan film forgatására járni, aminek nem tudom a nevét. Akkora világösszeomló tényező azért csak nem lehet, kibírják így is a crew mindenki.

Na de visszatérve erre, mert éppen a minap Taran Adarsh (whoisthisguy?) kicsipogta, hogy jövő év március 14-dik napján a Bewakoofian címmel kell majd keresni a moziszínházakban ezt a mozit, Nupur Asthanan rendezésében. A szó jelentését még nem kerestem elő és nem néztem utána, de jópofának hangzik, mondom úgy, hogy halványlila dunsztom sincs róla eszik vagy iszák amúgy, esetleg valami egészen mást.   

De az szent, hogy érdekesnek érdekes, nekem tetszik.