Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

És a címe az lesz, hogy Bewakoofian

Igazán egymondatos hír, de azért írtunk már róla többször többet is eddig, szóval megéri megérdemli, hogy külön posztot kapjon most. Eddig ugye cím nélkül szerepelt a YRF egyik új filmje, amiben Sonam Kapoor és Ayushmann Khurrana lesznek a főszereplők, mi set tudtuk, senkinek se árulták el, így is voltunk kénytelenek kontentot seringelni vele, ezzel a filmprojekttel kapcsolatban.

Persze ebben nincs semmi új, legutóbb a JTHJ-nal játszották el ugyanezt, és éppen a YRF akkor is. Ez a mániájuk, amúgy nem is tudom, még nem képzeltem el milyen lehet egy olyan film forgatására járni, aminek nem tudom a nevét. Akkora világösszeomló tényező azért csak nem lehet, kibírják így is a crew mindenki.

Na de visszatérve erre, mert éppen a minap Taran Adarsh (whoisthisguy?) kicsipogta, hogy jövő év március 14-dik napján a Bewakoofian címmel kell majd keresni a moziszínházakban ezt a mozit, Nupur Asthanan rendezésében. A szó jelentését még nem kerestem elő és nem néztem utána, de jópofának hangzik, mondom úgy, hogy halványlila dunsztom sincs róla eszik vagy iszák amúgy, esetleg valami egészen mást.   

De az szent, hogy érdekesnek érdekes, nekem tetszik. 

0 Tovább

Autón-motoron, meg egy életen át

Sonam Kapoor és Ayushmann Khurrana minden létező közlekedési eszközt, járgányt kihasznál a legújabb Yrf produkcióban készülő filmjük forgatásán. Címet pedig azért nem írtam direkt, mert még nincs. Továbbra sincs. Jab Tak Hai Jan 2.0 lesz ez, ha így folytatják. De ami ennél is fontosabb - update, még az itt megtekinthető képeknél is, hogy Sonam Kapoor bikinire vetkőzik itt, ahogy eddig még mozi kereteken belül nem láthattuk.   

0 Tovább

Sonam, Ayushmann, Yrf

Cím nincs, de hivatalos, talán már el is kezdték forgatni azt a YRF filmet, ahol két olyan színészt hoztak össze, akik korábban se a studióval, se egymással nem dolgoztak még.

Az egyik a színésznő Sonam Kapoor, aki ha most 2013-ban nem fut be, akkor soha, kiválóan választ filmeket (Bhaag Milkha, Raanjhana), vagy kapja tökmindegy, itt is itt van.

A jodi másik fele pedig Ayushmann Khurrana, akit a Vicky Donorral csinálta meg a szerencséjét, azóta meg nem tud a felkérések közül válogatni. Az biztos, hogy idén a Nautanki Saalaban találkozhatunk még vele ezen kívül. Ha a kettő közül most választani kéne, akkor száz, hogy ezt választanám, válaszolnám a melyiket várom jobban kérdésre.

A sztoriról annyit tudni, hogy lávlávláv lesz a válságkrachosidőkben. Rendezi Nupur Asthanan, míg a forgatókönyvet Habib Faisal jegyzi.       

0 Tovább

JTHJ premier vol4

A megkezdett sorozat záró akkordja most ez a negyedik rész. Mert megérdemli. Nem is a film, arról nem tudjuk, inkább Yash Chopra miatt. Aki elhunyt nem sokkal filmje: a Jab Tak Hai Jaan bemutatója, november 13-a előtt. Az ő tiszteletére rendezték meg a YRF stúdióban a nagy premiert és első vetítést. Itt alakítottak ki ugyanis egy ideiglenes moziszínházat, ahova a meghívott színészekkel, rendezőkkel, bw jeles képviselőkkel együtt tekintették meg Yash Ji utolsó romantikus szagáját.

Az alábbi videóban megcsodálhatjuk, hogy milyen szép és gyönyörű lett a végeredmény. Húha. És bár igaz, hogy képen láttuk már, de az nem ugyanaz. Valami egészen káprázatos, mint ha nem is Indiába lennénk. Az utolsó egy perc meg, ahogy kezdődik a film, a jól megszokott yrf introval, plusz Chopra szavakkal taps, könnyélmény hatványozottan. Tökéletes lezárása volt a hat percnek. És a mi premier of JTHJ-féle sorozatunknak is.

and he lives on... forever         

0 Tovább

Ricky Bahl is coming

 

A Ranveer Singh egy, kettő, három arca pirosban előtte felirat - The Social Network módra - poszter nyitja meg hivatalosan is a Ladies v/s Ricky Bahl promoját.  Első fecske ez, hiszen hol van még Anushka Sharma, a trailer, vagy valami zene és még több zene akár? Az biztos, hogy YRF égisz alatt készül majd a film, azaz a rendező, a producer is ilyen néven mozog, vagy csak közel áll hozzá, bárki is legyen az. A Choprak a nyerő tuti recepten nem sokat változtattak, hiszen egy évvel a Band Baaja Baaraat (ilyen-olyan díjas) után, ugyanazt a színészpárost hozták el magukkal erre az évre is. Persze a YRF-nek ebben az évben (Mere Brother Ki Dulhan) volt más filmje is, nem csak ez lesz az egy-egy-egy, de itt tényleg legfeljebb csak a sztorit kellett változtatnia a megszokott teamhez és ennyi, nem többet.

Különbség majd abban lesz, lehet, hogy amíg a 3B esküvős film volt a javából, addig ez nem néz ki annak, nem lesz az kimondottan, bár romkom mivolta letagadhatatlan már most, még innen messziről nézve is, Chopra na. Az, hogy az első promoanyag RS körül forog meg nem annyira meglepetés. Sokan nagy jövőt látnak benne, egy új SRK-t akár, aki jól berobbant első alakításával (ami nem volt rossz, de azért...), s akit nagyon felkaroltak most. Egyébként ez a többarcúság itt a poszteren nagyon túlértékelt dolog lett már. Bwban elhasználták, elkopott rendesen, hogy valami rosszat is mondjak rá. Azzal, hogy kapásból van két Priyanka Chopra film, ami erre épített, s ami nem éppen jelesre vizsgázott a szememben, de nem csak nálam. Úgy hogy én inkább most annyira vigyáznék ezzel, mint ti nők Ricky Bahllal.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek