A film, amit Sridevi miatt vár mindenki. Nem hiába. Mert a legendás színésznő 15 éve szerepelt utoljára  bw moziban, a Judaaiban - amiért ott egyébként filmfarre is jelölték. Azóta pedig semmi, úgy volt, hogy visszavonult. Vagy mégse. Hiszen most visszatér a korábban többek között SadmaChandniChaalbaazMr. India és Lamhe filmeket is jegyző népszerű csillag. Aki még tamilban kezdte pályafutása elején, később azonban egész India a lábai előtt hevert. Elég csak az imdb profiljára ránézni, hát nem sokat unatkozhatott akkoriban a 70-es évek és a 90-es évek között. Hát nem.

Aztán jött az a bizonyos szünet. Amikor, ami alatt talán senki nem is gondolt arra, hogy valaha még újra láthatjuk a vásznon őt, így főszereplőként, heroineként. Végül jött a csoda. A meglepetés. Winter Sridevi is coming. Mégpedig 2012-ben, éljen, hiphiphurrá.

Nincs mese, az English Vinglish az ő nagy visszatérése lesz. Pontosan úgy, ahogy a Dangerous Ishq Karisma Kapoornak volt. De, talán nem is ez a legjobb, legszerencsésebb összehasonlítás, mert itt a sztori azért tehet róla, hogy ne csak és csak is róla beszéljünk majd a film kapcsán. Erről viszont minden továbbit a trailerben mesélek el. Érdekes lesz, az biztos.