Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

From Japán to Románia

Németország és Japán után most már Románia filmnézői is tudják, hogy mi az az English Vinglish. Már ha látták és furdallta őket a kíváncsiság. Az esély viszont adott volt, hiszen még ha kevés screenen is tűzték vászonra/per mozi, de ott volt a kínálatban, szerepelt a bemutatók között az utóbbi évek egyik legjobb bw filmje, hoho, ez a Sridevi POWA. Sőt, ha már ezt dobta a hírgépezet, akkor tépjük fel a sebeket together, és egy dal kíséretében emlékezzünk meg arról, hogy milyen szuper filmzene vágású is volt ez a darab.  

0 Tovább

Meanwhile in Manhattan

Mialatt az English Vinglish új dalpromójában Sridevi felfedezi az említett várost, addig ilyen és ehhez hasonló fura sorok szólnak a fülbe Swanand Kirkiretól - Amit Trivedi zenéjében. 

To to to to..
To your left is Prada
To your right is Zara
Giorgio Armani, Thank God it’s Friday  

Amúgy nem egy zeneetalon, ha a korongot nézem, de legalább a dalbetét megmenti. Az igen jó, már-már mókás szint. 

0 Tovább

Navrai Maajhi

Be is lehetne zárni a zinternetet mára, mert hogy ennél jobb új dalbetét promót senki nem fog már találni, az igen biztos. Mondom ezt úgy, hogy a zene nem nagyon szívem csücske, de amit most itt videó aláfestésével kihoztak belőle, na azért komolyan le a kalappal. Filgúd túladagolásom is lett tőle hirtelen. Sridevi meg, róla ne is beszéljünk. Ebben a két percben megmutatta mindenkinek, hogy hello többiek (bw színésznők), így kell ezt csinálni, és jól csinálni. De még milyen jól. Imádni, táncolni és életrevaló.     

">

0 Tovább

English Vinglish ost

Amit Trivedinek se jöhet össze minden. Mielőtt még azt hinnétek, hogy nagyon elfogult lennék vele, a zenedarabjaival kapcsolatban, itt az English Vinglish soundtrackje, ami szerintem is elég gyanúsan gyengus. Sehol egy x benne, se semmi. Nem is tudom feltolni a seggén a szivárványt, nincs miért, nincs hova.

Az évben eddig Amittól ennél csak jobbat kaptunk. Szóval káprázik is a fülem, hogy ez akkor mi-micsoda. Persze azért azt a title songot is fel kellett találnia valakinek. Amiben meg benne van az, hogy simán év plusz leg legyen majd. Sanszos. Egyedül már csak az a kérdés, hogy azt szeressem jobban, amit rao vagy ő énekel?    

0 Tovább

English Vinglish title track

A trailernél még nem tudtuk, de most már igen: az EV zenefelelőse Amit Trivedi lesz. Kell ennél több? Hogyne, hogy nem. Inkább füleljétek, nézzétek, és nézzétek meg füleljétek. Mert egyszerűen kurvajó. 

Coffee voffee
Sugar vugar
Paper vaper
News vews  

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek