Ki adta a tavalyi év legjobb indiai filmjét?

 - B'wood? 

 - T'wood? 

 - K'wood? 

-  Malayalam? 

Egyik se. Hiszen a helyes válasz  Kannada .

Itt készült ugyanis a Lucia. Ami az első közösségileg meg közönségileg finanszírozott projektje volt a filmiparnak. És szerencsére a wannabe összekickstarterett pénz nem ment mellé, vagy rossz helyre, sőt. Mondom a legleglegképkockaegyüttes volt 2013-ban, - a kritikusok meg tehetnek egy szívességet.

Akkoriban pár posztnyit seringeltünk, áradoztunk is Pawan Kumar filmjéről. Itt, itt, de még itt is. És hogy ez most miért ilyen rohadt fontos?

Mert az Enakkul Oruvan, ennek a remake tetszik majd lenni az idén. Prasath Ramar rendezi ezt, a kollywoodi feldolgozást, amiben már Siddharth és Deepa Sannidhi viszik el a főszerepeket.

Nagy kérdés, hogy mire tudnak menni így? Nem megyek elébe a dolgoknak, vagy ellene, hogy miért ezt most (nyilván butaság lenne kihagyni), de nem érzem benne, rajta azt, hogy képes lesz felnőni az eredetihez. Akármennyire is csókós Sid, imádom a színészt (aki még énekel is itt). 

u.i.: mikor először néztem a teasert még fogalmam se volt róla, hogy ez az, ami, az akar lenni(!!!), de olyan ismerős volt, hogy beugrott nem lehet más. Újra is kéne nézni a Luciát, ha már.