Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pakeezah

Gulraj Singh nem zavarta fel az állóvízet a menetrendszerűen érkező romkomos dalok között, de szerencséjére nem is fulladt kudarcba érdeklődés hiányában. Mert hiába nem mond a neve sokat (??), attól még ez az Ugli filmzene a vállalható lécen is való túlugrás legjelesebb képviselője. Azaz, így kell a konvencionálisból kihozni még annál is többet. Szép volt. Meg lett. És legyen is. 

0 Tovább

Ti fogjátok először megtudni, mikor lesz elegem belőle

De egyelőre nem látom ezt, a kapcsolat végét. Shraddha Kapoor továbbra is a legtöbb szívecském megosztás tulajdonosa. Itt pl. két percen keresztül áll címlaplányt a havi Grazianak. Tegyétek le a zinternetet, nem érdemes már máshova kattintani.

1 Tovább

Mileya Mileya

Azt hiszem ez az a dal, aminek felesleges ígykészültet rendelni, mert pont, és csak így, sehogy máshogy képzelem el, ahogy a világra jött. Egymás mellett akusztikusan, ráénekelve, alápengetve, fújva mikor hogy és kész is lett. Rekha Bhardwaj belépői azért felteszik a pontot. A Sachin-Jigar visszatért, mint annak a rendje. 

0 Tovább

Amikor még több mint egy év van hátra a Tamashaig

Akkor, pontosan akkor tesznek ki ilyen videót a készítők, hogy megmutassák mi is történt a Korzikai forgatáson, még a nyár kellős közepén. Nyilván sejtelmes, és nem sokat mond, de azért a kitörő lelkesedésem se apad meg miatta egy másodpercre se. Ami meg Deet és Ranbirt illeti, nagyon rab ne bana di jodi itt is, ha már offscreen nem ment, akkor nem is kell erőltetni, legalább mi nézők járunk jól vele A vásznon. Jóság-szagot érzek.

0 Tovább

Dhoom Dhaam

Ha minden Action Jackson dalelőzetesben több Yami Gautam lenne, és kevesebb Ajay Devgn, se szó se beszéd ülnék ott premier előtt százezerért, mert van az a pénz. Kvázi a színésznő jelenléte nagyon sokat dob nem csak e dalbetét, hanem az egész film megítélésen, már ami engem illet. Hiányzott is nagyon, tökre jó volt látni újfent, fel is dobta, meg bearanyozta a napom. Amihez még hozzá adódik, hogy maga a Dhoom Dhaam se füllázító eredmény Himeshtől. Nagyon kilencvenes, oldszkul beütésű, ahogy a képek is ebbe az irányba mutatnak, de mégis jól áll neki. Tetszik.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek