Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jacqueline Fernandez világgá megy

Egészen Hollywodig meg se áll.

Hiszen bw szépe ma már azt is elmondhatja magáról, hogy nem-indiai filmbe is hívták, és fog szerepelni majd, a tervek szerint.

Ez lesz cím szerint a Definition of Fear, amit  James Simpson rendez.

Valami izgalmasnak thrillernek ígérkezik, ahol olyan színészek vonulnak majd fel Jacq oldalán, mint Katherine Barrell, Mercedes Papalia, Blythe Hubbard és Matthew Stefiuk.

A kép meg  ha minden igaz, innen származik. 

0 Tovább

Mozgólépcsős szelfit valaki

Biztos feltalálták már az ilyet, csak én vagyok lemaradva. Az ABCD 2 castja viszont nincs. Élnek a mának, forgatak, szelfiznek, minden ami a csövön kifér. 

0 Tovább

A sokadik PK poszter

Ami lehet, hogy volt is már, lehet hogy nem. De mentségemre szólva nehéz lekövetni, mint az új adók érkezését. Aamir még mindig furán néz rajta, de már nem csak ő, hiszen Anushka is felveszi ezt az arcpózt, miközben a háttér meg a koncepció is a régi. Fal, nem fal, fal, nem fal...

0 Tovább

Haseena Tu Kameena Mein

Megígértem magamnak, hogy nem fogok meglepődni, akárhányszor csak egy Happy Ending dalelőzetest vágnak a fejemhez. De aztán de. Csak sikerül meglepnie Jigareknak és a rendező duónak. A HTKM is annyira laza, hogy már szétesik, kicsit ütemét vesztett, és az is lehet, hogy elfogultságomból eredendeően én akarok többet belelátni, de tetszetős marad. Ami a külföldi helyszínt illeti egyáltlán nem zavaró tényező. És a színészek is partnerek ebben, lehet lehálivudozni, de ennyi belefér bwból, sőt ha tudjuk, hogy kiktől érkezik.

0 Tovább

Punjabi Mast

Mégis mire számítsunk akkor, ha már a címben is előrevetítik, hogy mire számítsunk. Elszabdul a Punjabi POWA Himesh tollából. És itt a Himeshen volt a hangsúly. Habár megjegyzem, minden élcelődés nélkül a PM se rémgyenge, sőt. A Keeda után beállhat a sorba, de azért a másik szemem sír, hogy lehetett volna ezt magasabban is.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek