Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rövidfilm: Going Home

Azért miközben néztem én se így képzeltem. Sajnos. Kicsit tényleg utopiaízű, ebben igaza van a rendezőnek: Vikas Bahlnak. Meg abban, hogy we can. Aminek nyilván india vonzata van, a nőkről szól, de nem nekik a Going Home. Inkább férfiaknak tanmese. Amúgy a tanulsági érdeme mellett sikerült úgy átültetni ötpercnyi képkocka együttesbe, amire azért Ashton Kutcher is pl felfigyelt. Majd wow szöveggel meg is osztotta fb lapján. Tényleg jó. Kötelező.

0 Tovább

Mindenkinek boldog új éve van

Lehet. Hiszen Farah Khan filmje olykor elképesztő számokat produkált a bevételi adatokat illetően, aminek aztán az lett a böjtje, hogy most cirka 3 nap után úgy írunk már róla, mint 100 croret simán bezsebelt filmről, egy kasszasikerről. De talán nem is ez a legdurvább, hiszen valahol várható volt a tömeg ilyen nagy mértékű érdeklődése film felé, akármennyire is hidegen hagy már pl. engem, hanem az, hogy első nap, a premier napján majd 45 croret hozott, amire igazából nincsenek is szavak. Soha bw film így még nem kezdett. A Dhoomok, a Salman Khan filmek lemondhatnak, SRK megcsinálta.

0 Tovább

Hey Haider

A Haider hiába nem tűnik tipikus fesztivál filmnek elsőre, mégis csak helyet kapott az egyiken a napokban, hogy megmutassa magát.

Mégpedig a rómain, ami élből nagy szó egy bw filmnek, hát még egy eléggé elvont, Shakespeare feldolgozás tükrében.

A legkirályabb még is az lett az egészben, hogy nyert is valami díjat mellé, hozzá Vishal csapata.

Tapstaps, gratula, mindig öröm ilyet olvasni.

Amúgy ezt a díjat korábban olyan filmeknek ítélték, mint egy Dallas Buyers Club éppen.

 

0 Tovább

Diwalika

Az ünnep úgy ünnep, ha azt megünneplik. A Diwalit meg kötelező, a világ legjobbja műfajában. Bachchanek is tudják, nem kell mondani nekik, megadják a módját, ahogy azt a következő kép is tanúsítja. Ja és boldogat, ilyet.

0 Tovább

PK teaser

Ez valami más -írja valaki a videó alá. Majd más reflektál, hogy mégis mit vártál? És tökre jogos. Mert egyrészt Rajkumar Hiranival van dolgunk, másrészt az eddigi hírek, promo anyagok sem hazudtak, mentek mellé, hogy ez fura lesz, ami bók.

Bár azért az előelőzetes után sem lettünk túlságosan okosabbak vele, a filmmel kapcsolatban. Anushka elnarrálja, hogy ki a főszereplő, csak röviden-tömören, aztán ennyi. De nem baj, mert így megmarad még sok-sok kérdőjel, hogy érdekeljen. Arra viszont pont elég volt a teaser, hogy fenntartsa és előmozdítsa a kiváncsiságunkat.

És igaz, hogy első blikkre a furábbnál is furább volt. De aztán elkapott egy érzés, hogy ennek ilyennek kell lennie, ehhez ért Rajkumar. A 3 Idiots is olyan volt, ami előtte és azóta se semmi más. A PK is hasonlónak látszik. Ahogy maga a főhőse is unikum. Lássuk. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek