Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Endrendrum Punnagai trailer

Most mi történt Indiával? Egyre-másra csinálja a jobbnál-szebb előzeteseket. Ugye ott volt a Mariyan, már attól is lehidaltunk, aztán jött a D-Day, amit azóta se felejtünk, most meg az Endrendum Punnagai kapott olyan egypercest - a három órájából, hogy öröm nézni. FUN. Az egészben pedig az a legszebb, hogy teljesen véletlenül pattant elém, és az égvilágon semmit nem tudok róla. Na jó ez hazugság, mert ebből kiderül, hogy tamil nyelvű mozi lesz, meg az is, hogy ki rendezi, kik a színészek, a zenét ki szerzi, de a történetről sok minden nem derül ki. Bár tudjátok mit, nem is érdekel. Mert ha a romkom, a bromance és Kollywood összetalálkozik, akkor nekem ott bérelt helyem van. Tipikus nyárimozi, és én imádom az ilyet.       

0 Tovább

Kadal trailer

Jóllehet Mani Ratnam új filmje Kollywoodba érkezik hamarosan, de a hajamat teszem rá, hogy idővel elkészül hozzá a hindi változat is. Ahogy az legutóbb a Raavanannal is megtörtént, bukás ide vagy oda. A zenét AR Rahman szerezte, és ez egyelőre az előzetes alapján nagyon pofásnak néz ki. Jöhet.     

0 Tovább

Vellai Maiyil

Fúh, ilyen poszttrailerdús nap után egy kollywoodi zene levezetésre éppen hogy megfelelő ajánlat. Pláne, ha az még ilyen, de milyen jól is szól. A mozikba hamarosan érkező Samar egyik dalbetétje a Vellai Maiyil. Igazából szerelem. Már három napja kapcsolatban is vagyunk. 'Trisha meg, mint egy 19 éves'. Nagyon telibe lőtték ezt. Lehet direkt nekem is készült.  Awesome.     

0 Tovább

Oh Baby Girl

A Maalai Pozhudhin Mayakathilaey tamil romantikusnak egyik tanglish dalára indul a heti cirkusz. A kávé se kell: mit nekem hatefő. És még a székem is kezd kicsi lenni, nem férek el benne, mozgok jobbra-balra, na de inkább danszra és plébekre fel.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek