Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Main Kya Karoon

Imádom Paul Nikhil George hangját. Imádom a színészek közti kémiát. Imádom Ranbir Kapoort - a játékáért. Imádom Ileana D' Cruzt - a szépségéért. Imádom Pritamot, hogy azért meg is tud lepni olykor-olykor. És imádom az egészet-egyészben, úgy ahogy van.

Nem is meglepetés, a Barfi! az ősz legleglegcentivágósabb filmje. Egyszerűen nem tudok úgy elmenni mellette, hogy ne dobjak rá egy szmájlit. Miközbe erőltetettségnek, hatásvádászságnak, modorosságnak színét-szagát nem találom meg benne.

Ja és imádom. Egyébként meg tökre ez jut eszembre róla. Sok is a közös bennük, ha nézed-hallgatod, de az egyik legnagyobb, hogy mindketten nagyon nagyot és jól szólnak. 

0 Tovább

Ala Barfi!

Ezt még. India Ameliejenek címadó dala legalább van annyira telitalálat, mint az a trailer volt.  Ja és Pritam csinálta, heh. Belőle ki nem néztem volna. Nem év, legzene, viszont filmbe paszolos, elképzelem ahogy és amint meg amikor az történik. Magyarán forognak a kerekek miatta, és jó is ez. Rendben is van. Több mint korrekt.   

0 Tovább

A Barfi trió

Anurag Basu 'szerelem volt első trailerlátásra' filmjének szereplői padoznak éppen nagyon mosolyogva. 

0 Tovább

Barfi trailer

Bwban szemmel láthatóan emelik a tétet. Alig egy hete vallottunk szerelmet az Ek Tha Tiger promónak, most meg itt ez a Barfi, ami még annál is elképesztőbb, szuperebb, imádnivalóbb. Ehhez akkor mit szóljak már?

Igazából úgy készültem fel/rá, hogy nem akarom túldicsérni majd, mert ennyit, amit az előzetes mutatott, tényleg nem láttam benne eddig, vagy akár csak vártam tőle. Aztán tessék. Meg-vagyok-lepve. Nagyon.

Egy különleges hangulat, jó zene, megfejelve süketnéma Ranbir Kapoorral. A Barfi egyelőre, ez alapján mindennek kinéz, csak bw mozinak nem. Látom, valaki Wes Andersonhoz hasonlítja. Azért annyira nem, de van is benne valami. Végre nem fight nem masala nem remake, hanem más. Egészem más, mint a megszokott. Eddig a Kahaani vagy a Vicky Donor is így tudott szép sikereket elérni. Úgy is látszik, az indiai aktív közönségnek szüksége van az ilyen filmekre is.

És ezt én csak maximálisan támogatni tudom. Innen messziről. Ranbir Kapoor meg a férfi Vidya Balan. Szépen tör fel, mint a talajvíz. Hiszen emlékszünk, 1 éve még rocksztár volt, most meg 180+180 fok fordulatot vett és ez is milyen jól áll neki. Retteghetnek a többiek, a Khanok. Lehet ugyanis, hogy idén ezzel a Kapoorral megint számolni kell az esélyesek, a legjobbak között.

Legyen így. Legyen igazam. Legyen ez egy jó film. Aj de nézném. Azon ritka esetek közé tartozik ez, amikor még a filmzenéje se izgat, hogy milyen, vagy ki szerzi. Csak látnám már.   

0 Tovább

Videó: a Yeh Jawani Hai Dewaani Udaipurban járt

Deepika Padukone és Ranbir Kapoor közös filmjének, a YJHD-nak az Udaipurban való forgatásáról készült (kiszivárgott, haha) rövidke videó tekinthető meg most itt. Ami bár a filmről nem árul el sokat, de a színészekről annál többet. Akik még egykoron szép párt alkottak, most meg egymás szemébe se tudnak nézni (a beszélgetés már habostorta lenne). Véletlenül vagy direkt? 

 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek