Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Behind the scenes: Fatafati

Ha eddig nem érdekelt a Barfi!, most fog. Mert Ranbir Kapoor beáll a miki mögé és elkezdi lökni a rizsát, szövegelni olyanokról, hogy awsum kickass. Hatalmas a zene, de a how to make it videó se egyszerű mutatvány, különösen a hasfive láttán ért leginkább nagy trauma, hogy azt hogyan. De amúgy ánblok élvezetes. Nem is kell ennél a több.      

0 Tovább

A következő SRK

Lesz Ranbir Kapoor. Aki elvitte a Barfit! Londonba. Persze egyelőre még csak promo szinten, de majd vetítik is amikor annak ideje lesz.  

0 Tovább

Phir Le Aaya Dil

Barfi! dalbetét, ami tehát olyan. Psszt. olyan jó.

Na oké, azért a testvérénél nem zsenibb, de mégis majdnem hidegmegrázósféle.

Ranbir meg komolyan mit csinál tényleg a rocksztár után? Eszméletlen a pali. Lehet is, hogy annak a bizonyos Filmfarenek már megvan gazdája erre az évre. Szeretik az ilyet itt is megdíjazni.

De azért arra roppant kiváncsi leszek, hogy ezt süket-néma figurát hogyan fogja fogadni bw. Mert azért nem winwin ez teljesen, mint ahogy az látszik. Pl. ha csak azt veszem, hogy totál ki vannak iktatva a hatalmas dumák, amiktől sokszor működik az ilyen mozi, meg hogy a szkript itt minekvan kategória. Nem egyszerű, de anno a Black (2005) megcsinálta, van referencia rá, hogy működhet.  

0 Tovább

Aashiyan

1 szó van erre csak. Zseniális. 

0 Tovább

Fuúj!

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek