Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ranbir Kapoor belépője a Zee Cinen

Az megvan, hogy díjátadóra menni komolyan kell, úgy kiöltözni, ahogy senki más, szmájlikat dobálni sokat, mintha nem is ismernéd a szomorúság fogalmát, meg pozolni, beállni, sablondumákat lenyilatkozni arra az 5454354 sablonkérdésre. Gondolom ez valami szabály, etikett vagy mi, lehet én is így tennék, viselkednék hasonló helyzetben. De mégis valahogy jobban tetszik az, ahogy Ranbir Kapoor megtörte a csendet. És átment öltönyösből emberibe picit. Annyira, hogy aztán kijöjjön belőle, még a nyakkendőjét is megigazítva, hogy tudom apu hol a helyem, megyek is rögtön. És lehet Barfi can't dance saala, viszont azt jól megmutatta lehet ezt barátaim így is. Funfunfun.     

0 Tovább

Ranbir: És akkor a pizzafutár azt mondta...

Ezt. Lol. 

0 Tovább

Besharam poszter

Erről egyelőre csak annyit tudunk, hogy Ranbir Kapoor biztosan szerepel benne, ha már a csomagtartóban helyet követelt magának. Bár több nem is igen kell.  

0 Tovább

Ranbir Kapoor Budapesten 'reklámfilmforgatott'

A történet szerint, a bw színész még a nyáron ugrott le hazánkba motort eladni, ahogy az jól elolvasható itt és itt. Örüljünk hát! Örülünk is, hiszen végre megtalálta Magyarországot újra bw (Aamirék is jönnek forgatni nemsokára), nem is olyan rossz hely ez, KÍVÜLRŐL nézve.

Ami azonban bosszantó tud lenni, hogy erről az egész forgatosdiról nem tudtunk ez idáig. Hogy itt forgatott, itt járt ecete. Pedig a macskám a tanúm rá, hogy szólt volna neki Pritől a Welcome to my city az Önök kértékben, kapott volna gulást, meg csipkés szárit is tőlem, így viszont nagy semmit.

Értem én persze, hogy kikerülték a fangirlhadat, bár itthon ettől pont hogy nem kell félni. Az más kérdés, hogy csak ezért tuti lenézett volna pár rajongó külföldi, ami meg nehezítette volna a forgatást. Pro és kontra. Jó lett volna tudni róla azért, de hát ami késő az késő.

Helyette már a kész reklámon nézhetjük, ahogy Ranbir a Hero Motocorp támogatásával meg egy szip lánnyal a háta mögött meneküli át a fél világot, Budapestet. És azt kell mondjam, jól is néz(ünk) ki. 

Are you crazy?

Always.

0 Tovább

In 1997 - Ranbir Kapoor

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek