Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hrithik Roshan a Krrish hármat forgatja

Ha éppen nem photozkodik le össze-vissza mindenkivel. 

0 Tovább

Hírhétfő

1) Vidya Balan kisszínes. Első. A színésznőnek kinéz egy item number. Legalább is Vidu Vinod Chopra azt szeretné, ha új filmjében, a már emlegetett, nagyon várt Ferrari ki Sawaariban Vidya lenne az item girl. Aki szerinte tökéletes választás is lenne. Azok után pláne, hogy 2011-ben a legjobb női alakításokat neki köszönhettük a NOKJ és a TDP mozikban. Második. Vidhu Vinod mellett Shah Rukh Khan is szívesen dolgozna vele együtt. Miért is ne? Mint mondta, Vidya egy csodálatos színész(nő), akitől több filmet is látott, és mindegyikben kiválóan teljesített. A király azt reméli, hogy egyszer majd sor kerülhet a közös szereplésre.   

2) A Mumbai Mirror értesülései szerint a Yash Raj Film Rani Mukherjeet akarja a Dhoom 3-ba, akinek hasonló szerepet szánnának, mint ami Aishwarya Rainak a kettőben volt. A filmről legutóbb éppen azt írtuk, hogy Katrina Kaif tűnne fel benne egy item numberben. De ez még azóta sem biztos, képlékeny az egész. Ugyanis a folytatás bejelentésétől kezdve állandóan szivárog(t)nak a nevek, hol Srkt, hol pedig Deepikat boronálták már össze a filmmel. Az más kérdés, hogy Raninek nagyon örülnénk, ha tényleg csatlakozna a franchisehoz, a jól megszokott Abhishek-Uday duóhoz.

3) Sonu Sood visszatérhet a Dabangg folytatásában. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban még az ellenkezőjéről cikkeztek. Azonban úgy tudni, hogy Salman Khan nélküle nem tudta volna elképzelni a folytatást, csak vele. Ezért közbenjárt az érdekében, azok után, hogy kiírták, majd pedig felkérte valami születésnapi zsúron jó sok ember előtt, hogy szerepeljen már a második részben is, amire végül Sonu igent mondott. Mint a szerelmesek.

4) Arif Zakaria a 2011-es Haunted (3d horror) után ebben az évben a Krrish 3-ban és Jannat 2-ben is látható lesz majd. Kicsi szerepekben, de ahogy mondta, boldog, örül neki, hogy ilyen filmekben is szerepelhet már. Azt is elárulta, hogy a Krrishben egy tudóst alakít majd, míg a Jannatban pedig egy zsarut. Meglátjuk sikerül e betörnie a bw bizniszbe.

5) The Immortals of Meluha filmben! Azok után, hogy Karan Johar megszerezte az ehhez szükséges, megfilmesítési jogokat, Amish Tripathi bestsellerét nagy képernyőn, széles vásznon, arra adaptálva is lehet majd élvezni. Karan twitteren annyit írt, hogy már keresik is a rendezőt, majd ha az megvan, akkor kezdődhet is a munka a forgatókönyvvel. Maga a The Immortals of Meluha egy Shiva trilógia sorozat, s itt lehet róla bővebben utána olvasni.

0 Tovább

Hírhétfő

1) A Kabhi Khushi Kabhie Gham egy egyedi film, amit nem lehet megismételni. Karan Johar meg se próbálja, fél tőle azt mondja, így biztosan kizárható a folytatás. Azaz ha látjuk is valaha újra ezt a hat szupersztárt (Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shahrukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan és Kareena Kapoor) együtt egy filmben, akkor az nem a K3G-ban lesz. Pedig a rajongok végig hittek benne, reménykedtek a sequelben, de KJ lenyilatkozta, hogy nem tervezi már. Az egyik ok: túlságosan is „speciális” a számára. Miután ez volt apja Yash Johar legnagyobb kedvenc filmje. Jobban szerette, mint K2H2-t. A másik meg, ebből is adódik. Nem biztos magában, abban, hogy újra tudná hozni az első színvonalát sehogyan se, mert annyira jó.

2) Még Karan Johar a téma. A minap jelentette be twitteren, hogy a fiúk visszatérnek. Név szerint John Abraham és Abhishek Bachchan. Mégpedig a Dostanaval, 2008 legjobb romkomjával. Ahogy azt írta, a szkript kész van, így minden adott ahhoz, hogy folytatódjon a film, jöjjön a második rész. A rendezője Tarun Mansukhani lesz, míg Priyanka Choprat a női vonalon Katrina Kaif váltja majd, ami soso.

3) Baazigar remake készülhet. Aki nem tudná, ez volt az egyik olyan film, ahol Shah Rukh Khan még színészszárnyait bontogatta. A(z eredeti) film 1993-ban készült, thriller volt az Abbas-Mustan tesók rendezésében. Akik, most újradolgoznák. Ugye a sztorit nem nagyon kell, az úgy jó ahogy van, csak színészt kell találni hozzá. A legújabb hírek szerint már ez is megtörtént. Az A-B duó ugyanis a Players mozi rosszfiú szerepében Neil Nithin Mukeshben megtalálta a Baazigar remake főhősét is. Ami deal már hivatalosnak is tekinthető, ha minden igaz.

4) Egy kis Tanu Weds Manu. R Madhavan már biztos nem lesz ott a folytatásban. Kangna Ranaut viszont igen, kétszer is. Anand L Rai, a rendező elismerte, hogy a színésznő játszik majd egy kettős szerepet a sequelben. De egyelőre ennyi, mert ő még mindig dolgozik a forgatókönyvön. Ami ebből a hírből kisajtolható az az, hogy a két hősnő két hőst kíván, igényel, tehát Madhavan helyett két új férfiarc léphet be a castba, és így már érdekesebb is, sokkal. Vajon kik lesznek azok?

5) Készül a Krrish folytatása. Vivek Oberoi után most már Priyanka Chopra is arról írt, hogy mennyire awesome már újra ezen dolgozni. Majd megmagyarázta, hogy a Krrish után miért nevezik a következő részt, értelemszerűen a másodikat, Krrish 3-nak. Mert ez egy trilógia, és hozzá kell számolni a Koi Mil Gayat, ami az első volt minden tekintetben, aztán jöttek csak a krrishek. Sikerült megérteni.   

 6) A végére meg egy egymondatos hír. Shilpa Shetty gyereket vár, éljen.

0 Tovább

Hírkedd

1) Aamir Khan még akár egy Oscar-díjas rendezővel és producerrel is dolgozhat együtt a jövőben. A bw színész a hírek szerint Cédomir Kolar Tigres című filmjében szerepelhet majd. Ahol az említett produceren kívül Danis Tanovic lesz a rendező, akinek a Senki földjét díjazták aranyszoborral még kilenc évvel ezelőtt. Akkor, pont akkor, amikor a Lagaan is versenyben volt (ugyanabban a kategóriában voltak), egyedüli bw filmként, Aamir Khannal a főszerepben. Azóta többször is találkozott a filmcsillag és a producer, bár elmondásuk szerint soha nem beszéltek konkrét filmtervekről. De azért az sokat sejtető, hogy a Tigerst Indiába is elvinnék, nem bemutatni, hanem már forgatás okán.

2) "On my way to the first day of shoot for krrish!" Vivek Oberoi mikroblog üzenete azt jelenti, hogy a Krrish sequelt érintő előzetesen szeptemberre beígért forgatási munkálatok pár hónapnyi csúszás után most kezdődtek el igazán. A színész, aki állítólag a rossz arcot, a gazembert fogja alakítani még egyedül vág neki az első (hó)napoknak, hiszen Hrithik Roshan betegsége miatt csak később csatlakozik a forgatáshoz. A filmben, ami scifi lesz, és Rakesh Rohan rendezése, még Priyanka Chopra és Kangana Raut is feltűnik majd.

3) Aanand L Rai nem csak folytatja a Tanu Weds Manut, ahogy arra utaltam és számítani lehetett, hanem a jövőben még egy második filmprojekttel is érkezik, ami zsírúj lesz és a Raanjhana címet viseli. A web úgy tudja, hogy ennek a főszerepére Shahid Kapoort nézte ki magának a ALR, aki majd meg fog felelni annak a bájos-fiús karakternek, aki körül forogni fog a sztori. A női oldalon azonban még semmi sem biztos. Sokak szerint Kangna, aki látható lesz majd a TWM folytatásában (Londonba mennek) itt is feltűnhet, csak Shahid párjaként. Egyébként mindkét film szkriptkidolgozós fázisban tart, minden csak a véglegesítés után derül ki. 

4) Akshay Kumar nyilatkozott a napokban arról, hogy mennyire igen vagy mennyire nem lesz elfoglalva filmekkel a jövőre nézve. Azt mondta pl, hogy a Namastey London és a Singh is Kinng (mindkettő sikeres volt) folytatásokról hiába cikkeznek mindenhol, mert ha nem lesz jó, nem adnak a kezébe egy jó szkriptet, akkor se hogy se lesz azokból semmi, csak ígéret. Amit azonban igazán szeretne megcsinálni, az egy Bad Boys 2 remake Ajay Devgannal, bár itt sincs semmi konkrétum. De várja nagyon az Once Upon a Time in Mumbai kettőt, ahol alvilági figurát alakíthat, amire eddig nem igen volt alkalma.  

5) A 3 Idiots Hollywoodba megy. A méltán népszerű, sikeres 2009-es film készítői tárgyalnak hw és olasz stúdiókkal a remake tervekről. De szó van egy kínai változatról, feldolgozásról is. Ez utóbbi nem nagyon meglepő, hiszen elég szép számban mutatták be ott a filmet és jól is termelt a kasszáknál. Úgy gondolom a 3 Idiots pontosan olyan, amihez bátran lehetne hozzányúlni, bárkinek. Másrészről meg megmutatná, hogy nem csak bw vesz ötletet más nemzet filmalkotásaiból, hel-lo előítélet.

6) Végezetül egy szomorú hír. Dev Anand nincs többé. Az indiai színész, rendező, író, producer három nappal ezelőtt hunyt el. 88 éves volt. Dev 65 éves filmes pályafutása alatt 114 hindi filmet készített, olyanokkal a soraiban, mint a The Guide éppen, amit egyesek 30-szor is képesek voltak megnézni. RIP. Egy legendával kevesebb. 

0 Tovább

Hírpéntek

1) Ritesh Sidhwani twitteren nyugtat mindenkit, hogy nincs semmi baj és probléma a Don második részével, mert bemutatásra kerül majd december 23-án, ahogy azt kell. Relax ombre. Nem lesz itt semmilyen csúszás, hiába is perelték be őt, őket, az Excelt szerzői jogok megsértése miatt. A történet nem új, írtunk is már róla picit bővebben, ha rémlik. Mi persze hiszünk neki, mivel mégis csak azt szeretnék, hogy legyen belőle valami és lássuk már végre azt, ahogy a király visszatér.

2) Priyanka Chopra betör a zenebizniszbe. Ez már csak ilyen és így megy. A gyönyörű színésznő 2011-ben ennek az új szenvedélyének hódol. Az év nagy részében legalább is, vagy addig, ameddig el nem készül, nem lesz meg a végproduktum. Egyelőre a fontossági skáláján a filmezést is veri a debütalbum elkészítése és megjelenése. A legújabb hírek szerint még LAből Indiába se volt hajlandó visszamenni a Don 2 promo kedvéért, mert a zene az kell, sálálá. Most úgy néz ki, jövő évben érkezik az Ileana, de nem az év elejére, csak a közepére. Érdekesség, hogy Jay Sean írt néhány dalt a lemezre, szóval ezért, e miatt is ment ki LA-be PC.

3) Bréking: a Ground Zero találkozik Bollywooddal. Puneet Isaar I am Singh című filmje lesz az első, amely lőhetett be jeleneteket az egykori WTC helyszínén. Majd egy hosszú év kellett egyébként ahhoz, hogy az amerikai hatóságok engedélyt adjanak erre. Mivel úgy tartották - addig, hogy a PI ott forgatása, majd alkotása negatív képet mutathat róluk, az országról, mindarról, ami történt. Azonban később letisztáztak mindent a felek, s peace honolt mindenütt, szerencsére. NY mellett az IAS csapat még ellátogatott SF és LA-ba is. Így aztán a film 80%-a nem csoda, hogy Amerikában játszódik majd. Bemutató: december 2.

4) Mára Salman Khan lett bw egyik legkeresettebb színésze. Csak az utóbbi években olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Wanted, a Dabangg, a Ready és/vagy a Bodyguard című, amik egytől-egyig mind-mind sikeresek voltak. Ezek után, láttán megbízások, felkérések követik mindenhova. Már most pl. tudvalevő, hogy jövő évben megint érkezik két filmje a mozikba, az egyik az Ek tha Tiger, a másik a Dabangg 2. De a web szerint ehhez még érkezhet egy harmadik is. Mert Khan beleegyezett abba, hogy ő lesz a lead actor Subhash Ghai következő filmjében, ahova AR Rahmant is szeretnék még bevonni. A rendező-színész páros korábban már dolgozott együtt a 2008-as Yuvraaj alkalmával, így nem lesz ismeretlen és új a közös munka a számukra. Egyelőre annyit árult el a rendező úr a készülő filmről, hogy a scripten dolgoznak még, legalább hárman, s majd ha az kész van, csak akkor derül ki mindenre fény, színésznőre, címre meg mindenre, addig ti-tok.  

5) Hrithik Roshan rossz egészségi állapota miatt, annak ellenére sem lesz elhalasztva a január 26-ra tervezett, beígért Agneepath premier. Jóllehet a - mostanában beteges - színész be is fejezte a filmjét, de még egy dalforgatás hátra van belőle, ahol jelen kell lennie, nem is beszélve a promóciós tevékenységekről, amik majd csak most indulnak be, a hónap vége féle. Most annyi biztos, hogy tartják magukat ehhez a dátumhoz, de pl a Krrish folytatás már biztosan csúszni fog. Annak a forgatását még valamikor szeptemberben kellett volna elkezdeniük, de a színész nem éppen kedvező fizikai állapotára hivatkozva lett belőle október, november, most meg már december. De ha neki is állnak most elsején, ígéret van rá, akkor is csak februárban csatlakozhat hozzájuk Roshan.

6) Aamir Khan és Shah Rukh Khan együtt? Nem, nem egy filmben, csak egy vásznon. A legújabb hírek szerint ugyanis AK új filmje a Talaash bemutatója akár a Don 2 premier előtt, azzal együtt megtörténhet (célzások vannak rá erősen). S bár Reem Kagti filmjéig van legalább vissza hat hónap, de a bemutató esélye megvan rá már most, nem is kicsi - teszem hozzá. Mivel a producerek, korábban volt róla szó, az a Ritesh Sidhwani, Farhan Akhtar, akiknek a Don is köszönhető, ergo ahol összeérnek a szálak, ugye... Amúgy sok a spekuláció a filmmel kapcsolatban (Aamir rendőrt, Rani feleséget, Kareena prostituáltat játsszana), ezért is lenne jó felfedni valamit a közelgő alkotásból.    

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek