Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jism 2

Sunny Leone miatt már úgyis hatalmas hype veszi körül a filmet, de és akkor még egy ilyen képet is ideraknak elénk, csak azért is. Bár nem ő van rajta, ezt mondják. A pornósztárról amúgy korábban még azt írtuk, hogy a Murder harmadik részében debütálhat bw filmben, ám azóta változtak a dolgok picit nagyon, és most már ha minden igaz a Jism folytatásában fog feltűnni és szerepelni, de nem úgy. Erre az utóbbi félmondatra állandóan felhívja a nagyérdemű figyelmét a rendező Pooja Bhatt (Mahesh Bhatt lánya), izé ezt most is megteheti majd látva a (határozottan tetszetős) képet. Amit tudni lehet még a filmről, hogy Sunny Leonen kívül az összes szereplője kérdőjel, elvileg a női vonalon még döntés sincs, férfi színészek esetében van, kettő is, de konkrét nevek ott sincsenek. Emraan Hashmiról volt szó még, de aztán nemet mondott. 

0 Tovább

Bittoo Boss előzeteske

Az év Pyaar Ka Punchnamajaként számon tartott Bittoo Boss mindenben elődje példáját követi. Azaz a bw megszokottól eltérő történetet mesél el, jójó a szerelmet, de nem úgy, máshogy. Aztán még mindezt pimaszul fiatal, üde, friss, noname arcokkal teszi a főbb szerepekben, akikre úgy gondolom nagy szüksége is van bwnak az állandóak mellett. Egyértelmű persze, hogy a fiatalabb korosztályt szólítja már meg ezzel, nem is annyira családi film, de kell ilyen is az évben. Jól mutatta ezt 2011-ben a PKP, a Shaitan vagy éppen a Shor in the City sikere a tömeg szemében. Akik annyira szerették őket, hogy aztán simán felfértek az év végi listákra, és azt uralták minden blocbustert jól kickasselve.

A film bemutatójára egyébként még várni kell, április végén érkezik csak. Nem újdonság, de azért elmondom, hogy a készítők vagy a rendező is részt vállaltak itt-ott, ebben-abban a PKP sikerében. Akik (te)hát attól megrészegülve döntöttek úgy, miért ne, hogy most is kamerát ragadnak, odaadják azt Bittoonak, aki majd ilyen Band Baaja Baaraat filinget csinál elsőre ide trailer gyanánt. Ez ugrott be elsőre. Aki szerette tehát a BBB-t, vagy még jobban, inkább a PKP-t, az szerintem ebben sem fog csalódni. Mindenképpen nézős. A férfi színész meg tényleg egy Ranveer Singh klón.

0 Tovább

Ez az év Khantasztikus lesz

Ha nem hiszed, nézz utána. Itt is egy video, a bollywoodhungama szállítja, amiben azt hallhatjuk, hogyan térnek vissza aaa mozikba, ők a Khanok, 2012-ben. Az ezelőtti év blocbuster nyertese közülük Salman lett, ez nem újdonság. És talán ez ebben az évben sem lesz másként. Mert a színész egyszerűen annyi jó filmet hoz megint magával (Dabangg folytatás, Ek Tha Tiger, stb.), hogy komolyan felmerülhet a kérdés ki fogja tudni majd megállítani őt? Tippre hárman vannak, lássuk is, hogy mivel érkeznek megbontani Salman Khan jelenlegi bw uralmát. 

Első jelöltünk. Név: Shah Rukh Khan. Filmje: Jai. Hozzáteszem ez nem ofisöl cím, a neten kering összevissza. A lényeg Chopra film, a zenét ha minden igaz AR Rahman szerzi, és a Diwalin mutatják be. A király először szereppel együtt Katrina Kaiffal (ej), de mögöttük ott lesz másodsorban Anushka Sharma is. Pici félelem azért megvan a castot vizsgálva, viszont a rendező-vezető színész-zenei rendező név triumvirátus nagyon moziszínházba csalogató. És alig ha lesz is ember, aki ne akarna beülni egy olyan mozira, ahol újra a romantikus hőst alakítja SRK. Aki pl ezzel a figurával robbant be anno a bwfilmvilágba (DDLJ), úgy, hogy azt azóta se lehetett nagyon elfeledni.   

Második jelöltünk. Titkos favoritunk. Név: Aamir Khan. Filmje: Talaash. Ezt a filmet választották is sok helyen a nagyon várt filmek élére. Nem hiába. Eddig annyi rejtély, annyi fakeposzter van a film körül, hogy már tényleg érdekel, mi is lesz ez valójában. Írtunk róla korábban, hogy mi azt tudjuk róla, amit mások, semmit. Hatalmas kérdőjel ez így. A trailert elvileg a tervek szerint bemutatták volna a Don 2 előtt, de aztán ez valamiért mégse történt meg. Most az Agneepath a következő alternatíva erre. Aamir egyébként 2011-et se aludta át, hisz a Dhobi Ghattal (az egyik kedvenc mozink abból az évjáratból) új színt hozott a bw palettára, az más kérdés, hogy ezt sokan nem értékeltek és unalmasnak titulálták. Pedig.

Harmadik jelöltünk. Név: Saif Ali Khan. Filmje: Agent Vinod. Amiről így konkrétan semmit nem tudok. Kábé most hallottam róla először szint. Ez mindenképpen külön posztért kiált. A színész amúgy 2011-ben maradandó filmélményt nekem nem igazán adott, már ha szerepelt egyáltalán valahol (#troll). De ez már a múlt. Mert érkezik ezzel Beboval a főszerepben, akivel hamarosan össze is házasodnak (na például ezért jó lehet). Ja és jut eszembe lesz egy zombis filmje is, bwban, mégis mindezek ellenére nem hiszem, hogy bele tud szólni majd a fenti hármas külön versenyéhez. Persze ettől még bírom a színészt. 

Ezen kívül van még egy-kettő Khan, de azoknak még ennyi esélyük se lesz nagy bevételeket elérni, sikerkeet csinálni, mint a fentebbeknek. Róluk fog szólni megint bw, de azért remélem, hogy Hrithik Roshan vagy az általam legjobban várt idei film a Bhaag Milkha Bhaag Farhan Akhtarral a főszerepben tudnak majd meglepetéseket okozni és még rajtuk kívül sokan mások is.

0 Tovább

Tere Naal Love Ho Gaya

Azt mondja a trailer, hogy februárban jön. Hm. Számoljunk is utána, mert van itt már nekünk egy Ek Main Aur Ekk Tu, egy Jodi Breakers, egy Gali Gali Chor Hai, nem kevés, de hát a Tere Naal Love Ho Gaya nélkül nem lenne teljes a hónap. Ami amúgy ezt a felhozatalt nézve nagyon romantikusra és komikusra, akarom mondani romkomosra sikeredett. Vagyis fog, ha a filmek is úgy akarják, a nézők biztosan.

Tehát TNLHG, amiben Genelia és Ritesh szerepel, akik a bemutató napján már egy párt fognak alkotni. Korábban írtam is róla. A film sztorija kábé annyi, hogy a fiú elrabolja a lányt, aki ahelyett, hogy helpmet ordítani, segít neki minden bajos tervét megvalósítani. Aztán beleszeret. Vagy belészeretnek. Érted.

A trailert nézegetve picit Jab we met dejavum volt. Csak itt a komédiára még jobban rámennek, és a dráma marad otthon. Romantika az persze lesz, de a színészek egyszerűen megkövetelik azt még jobban. Az biztos, hogy kémiára itt fel kell készülni, micsoda páros wow.  Vicces, megnyerő, tetszik. És a zenét kiemelném még. Hát intenzív lesz ez a február. Már-már moziba beköltözős.    

0 Tovább

Ferrari Ki Sawari

Egy film a 3 idiots készítőjétől, Rajesh Mapuskartól. Írta (és producer) Vidhu Vinod Chopra, a főszerepben meg ott van Sharman Joshi. Aki pont ebben a moziban debütál vezető színészként. Eddig ugyanis mindig mellékszereplő volt, ahol ugye nem ő, hanem mások voltak a középpontban. Adva van tehát a klisékérdés, hogy vajon elbírja e a válla azt a terhet, amit ezzel a főszereppel magára vett. Egyrészt az közel sem biztos, van benne igazság, meg abban is lehet, amit mondanak róla, hogy nem érett meg rá. /egyébként korábban még SRK-val is összeboronálták a mozit/

De azért mégis mellette szól, hogy csak is jó filmekben láttuk, láthattuk már. Pl. a Life in a Metroban, a Rang de Basantiban, Sorry Bhaiban, az említett 3 Idiotsban! És pro még, hogy bizonyított drámában, komédiában, szóval mindenhol megállta a helyét, sőt ki is tűnt, én speciel külön örülök neki, hogy filmet kapott. Az meg csak a hab tortán, hogy kik állnak mögötte, rendezők, írók éppen. Ezek után a hype glória, ami körülveszi a valamikor áprilisban bemutatásra kerülő Ferrari Ki Sawarit egyáltalán nem véletlen.

Napokban befutott ez a teaser is hozzá. Persze sok mindenre nem nagyon jó #minekvan, mert a sztorira meg ilyenekre sem derül fény benne, de mégis regisztrálták, hogy jönnek, nem szabad elfeledkezni erről a darabról sem. Az pedig, hogy mi sül ki ebből majd a végén, nem tudom, csak reménykedjünk, hogy all iz well lesz.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.02.17.
2012.02.16.
2012.02.11.

Utolsó kommentek